Ha harcba keveredne egy jeges medve és egy cápa ki nyerne?
:)))
Kalmj megihletett. :)
A vízi küzdősportokban a cápa lenne esélyesebb szerintem.
Szárazföldön már inkább a jegesmedvének lenne fórja, különösen ha profi krav magás.
Hógolyócsatában pedig tutira a jegesmedve nyerne.
:)
Bertának teljesen igaza van.
Annyi kiegészítést tennék még, hogy korcsolyázásban tuti verné a jegesmedve (a kezdeti botladozások után) a cápát, aki meg csak magatehetetlenül vergődne a jégen amíg meg nem fullad.
Persze ezt sem lenne könnyű letesztelni, mert megnézném én azt, aki ráad a jegesmackóra 2 pár korcsolyát. Arról meg nem is beszélve, hogy a cápauszony erre már tökéletesen alkalmatlan. :)
Ugyanakkor síelésben igen jó esélyei lennének a cápának a nyerésre, mert erős a gyanú, hogy sílécek nélkül is hamarabb leérne a hegyről, mint a mackó (akár sílécekkel akár anélkül). Bár az is igaz, hogy szerintem a győzelemtől függetlenül mindketten rendesen összetörnék magukat. :(
Vízi sportokban megintcsak a cápa lenne a jobb, biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb úszó, mint a jegesmackó. Bár kajak-kenu versenyekben inkább a mackóra tennék, hacsak a cápa nem kezd el csalni, és kifordulva a csónakból úszni nem kezd. :)
Ebcsontot nehéz lenne felülmúlni, de nem is ez a célom. :)
Szerintem evidens, hogy mindegyik úszásnemben a bálna nyerne, futásban pedig rövid- és hosszútávon is a zsiráf. Természetesen gátfutásban is.
Magas- és távolugrásban szintén a zsiráf lenne a győztes.
A tenisz- és a pingpongmeccsek kimenetele főleg attól függ, hogy a bálnának sikerült-e begyakorolnia a fonákütést uszonnyal.
De ha a zsiráf balkezes - pardon, ballábas -, akkor sok meglepetést okozhat még így is.
Ritmikus sportgimnasztikában a bálna sajnos nem tud indulni, mert a szalaggyakorlatokkal ugyan elboldogul, de a labda- és a buzogánygyakorlatokkal nem. Különben is nehéz feladat és drága mulatság lenne megvarratni a dresszét.
Snookerben egyértelműen a zsiráf nyerne, mivel sokkal hajlékonyabb a bálnánál. Így pedig könnyebben megoldja egy-egy nehéz állás esetén a furcsa - asztalra térdelős / fekvős - testhelyzeteket, mivel az egyik lábnak mindenképp a földön kell maradnia.
Más most nem jut eszembe. Üdv, és boldog új évet mindenkinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!