11/28 anonim válasza:
Mintha magunkat hallanám :"D Az egész csoport idegbajos lett a végére :"D Olyan jó látni, hogy mindenki a GYK-ra gondolt, mint információ forrás xD
12/28 Mrs. Szánsájn válasza:
hát mi másra? :DD Wikipédia? Google? ugyan...najó mondjuk előző kettőnek több választ köszönhetünk mint GyiK de azért... :'DD
13/28 anonim válasza:
Alig volt valami, amit fejből tudtunk..mondjuk aki így spontán részecskéire bontja a kajakot meg a rudat, azt megtapsolom :D Amúgy összességébe, hogy sikerült a teszt? :D
14/28 anonim válasza:
Hááát mi is csak a bioszos részt tudtok igen jól meg kicsit kémiás...de az olimpiásokat ... ._.''
Amúúúgy nem tudom...mindenre válaszoltunk az már más kérdés hogy jól csináltuk-e... ;D :DD
15/28 Mrs. Szánsájn válasza:
óhhjj előző én voltam, csak nem az enyémmel voltam bejelentkezve ._.' xD
16/28 anonim válasza:
:"D Nekünk a kémiás is ment (azt hiszem xD) , a bioszosból a megoldás kijött, de 2 helyre nem tudtuk a választ, nekünk csak a fizikás ment szarul :"D Amúgy olyan csodálatosan elbeszélgetünk, büszke vagyok xD :"D
17/28 Mrs. Szánsájn válasza:
Hát jah :'D ...de hát miért ne? rem továbbjutunk is ti is báár azt se tom hogy kik vagytok de remélem bekerültök xD
18/28 varga ákosss válasza:
elvileg a szürkeállomány, de nekünk nem jött ki...xdö
19/28 anonim válasza:
Talán azért nem jött ki, mert nem az...
Kíváncsi lennék, hogy az eltelt közel 3 nap alatt volt-e a versenyzők között olyan, aki utánajárt a helyes megoldásnak. :P
Egyébként legálisan is lehetett segítséget kérni, vagy az ideírók mind csaltak? :O
20/28 anonim válasza:
a-a, a net segítségével kellett megoldani a kérdéseket, tehát ez nem csalás :D Remélem ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!