Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hol tartanak ma a kutatások a...

Hol tartanak ma a kutatások a "Föld 2"-vel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 21:49
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

sehol.

marhaságokkal és fantazmagoriákkal a tudomány nem foglalkozik.

ha esetleg nem arra a "föld2"- re gondoltál, amely egyesek szerint a föld keringési pályáján, de éppen az ellenkező oldalon található, és azért nem látható, mert a nap mindig "takarja" előlünk, akkor meg azért nem foglalkozik vele a tudomány, mert a föld méretű bolygó túlságosan kicsi ahhoz, hogy a mai műszereinkkel érzékelni tudjuk egy távoli csillagrendszerben.

2009. aug. 16. 00:47
 2/10 A kérdező kommentje:
igazából arra gondoltam, amiről egy időbe annyian beszéltek... egy Föld-szerű bolygó, amin lehetséges az élet.
2009. aug. 18. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

"Nincsen számunkra hely".

Sok-sok fényév távolságra lehet, sőt van is lakható bolygó,

de mivel a sajátunkat nem becsüljük meg, így homály fedi.

Erre a Bolygóra kellene vigyáznunk.

2009. aug. 18. 13:23
 4/10 A kérdező kommentje:
hogy jön ide az, hogy a sajátunkat nem becsüljük meg...?
2009. aug. 18. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Mer idióta moralizáló természetvédő. Föld 2 van, nem találják mert kicsi. Vannak erre kutatások de gyenge még.
2009. aug. 18. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
OFF:utolsó,te meg járhatnál nyelvtan órára ahelyett,hogy másokat sértegetsz.
2009. aug. 19. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy igen.

Tegyük fel, hogy élni lehetne rajta, vannak energiaforrások.

De hogyan viszel fel több mint 7 milliárd embert oda?

Sehogy.

2009. aug. 23. 12:21
 8/10 A kérdező kommentje:
embert? oda? én nem erre gondoltam. ott kialakult életről beszélek :) bocsánat, ha nem volt érthető a kérdés
2009. aug. 25. 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Van élet a földön kívűl? Szerintem van csak soha a büdös életben nem érjük meg a találkozást!
2009. szept. 6. 16:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha logikusan gondolkozol, olyan Föld2, mint amit egy válaszadó említett, hogy a föld pályáján kering, csak a másik oldalon, és a nap mindig takarja, nem létezik.

A föld pályája ugye egy ovális, aminek az egyik gyújtópontjában a nap áll. Ebből világosan látszik, hogy ha lenne ilyen Föld2, akkor látnánk is.

Amúgy, mint egy ismert könyvből megtudhattuk, létezik Föld2, nem messze a Magratheától.

2009. okt. 27. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!