Kedvenc dínótok?
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 15:34
2/16 anonim válasza:
Pachycephalosaurus.És szintén azért mert jól néz ki.
3/16 anonim válasza:
Allosaurus -- de nem valami különösebb okból, hanem csak mert valamikor úgy döntöttem, hogy ez lesz az.
6/16 A kérdező kommentje:
Amit a negyedik válaszoló írt, arról nem hallottam, nekem a Carcharodontosaurus, Mapusaurus, Spinosaurus, Giganotosaurus
2012. nov. 9. 21:01
7/16 anonim válasza:
Hát mikor kicsi voltam, mindig dínó akartam lenni. De nem tudnék konkrétan kedvencet mondani, viszont a ragadozókat szeretem, szinte mindet. A raptorokat kedveltem, de mivel a velociraptorokról kiderült hogy nem is olyanok voltak, mint a filmekben, egy kicsit összezavarodtam (ha jól tudom amit a Jurassic parkban láthattunk az inkább Utah-raptor volt, vagyis ahhoz hasonló), ennek ellenére a raptorféléket nagyon csipázom. A T-rexet bírtam régebben, de jobba nszeretem a különlegesebbeket, és emiatt a Spinosaurust érdekesebbnek találom, legalábbis a JP4 óta (és nem azért mert kitekerte a nyakát a Rexinek, de mégiscsak érdekesebb, nagyobb volt, taraja volt, hosszú feje, ha jól tudom inkább halakkal táplálkozott).
9/16 anonim válasza:
Utolsó: Miről beszélsz, még nincs is Jurassic Park 4.
10/16 anonim válasza:
Nincs, de én már láttam, mert letöltöttem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!