Fáj a bokám egy sérülés után, rendbejön?
Figyelt kérdés
Ugrálóköteleztem és nagyon rossz helyett választottam(egyenetlen talaj) és a jobb lábfejem egy ugrásnál teljesen befordult én meg mind a 90 kilómmal ráugrottam....ez már 2-3 hete volt de még mindíg fáj ha oldalt megnyomom a bokám meg néha beáll egy kicsit és akkor meg kell mozgatni és akkor egy nagy kattanással visszaáll. De am nem sántikálok. Meg mért fáj ha megnyomom a bokámat?2012. nov. 7. 17:48
1/3 anonim válasza:
Talán azért fáj, mert megsérült. És igen, rendbejön.
2/3 anonim válasza:
Azért egy orvoshoz nem ártana bemenni.Nem akarlak riogatni,de lehet hogy kiszakadt az ízületi tok és így a csontok elmozdulnak egymáshoz képest,ezét állhat vissza nagy kattanással.
A lényeg hogy menj el egy orvoshoz.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt egy bokasérülésem, hónapokig fájt. Ilyen sajnos. Röntgen kéne neki, bár 2-3 hét... körbe fognak röhögni. Na mindegy, nézesd meg, de fájni fog az még sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!