Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ez milyen állat? Létezik...

Ez milyen állat? Létezik egyáltalán, vagy Photoshop?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 2. 10:09
 1/7 anonim válasza:
öhm..szerintem tuti photoshop.nem láttam még olyan állatot akinek lett volna szemöldöke.
2012. nov. 2. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
PS
2012. nov. 2. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:
vagy ha nem PS, akkor valami bábu
2012. nov. 2. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez egy bábu....
2012. nov. 2. 11:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Melyik filmben is láttam ezt...?
2012. nov. 2. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
38%

ez a kép szerintem az embriológia mocskolása tömények. egy ember testre tesznek egy kis disznó fejet, de az emberi vonások nagyrészét megtartja.

sokan vissza akarnak térni az őskorba. de az út első pontján megakadnak. sokan azt hiszik, hogy a tudomány csak az emberi gyilkosságra született dolog. bizonyos dolgokat nagyon fel szeretnek fújni. pl ha van egy olyan gyógyszer, amelynek van pl 10 mellékhatása. ebből a 10 ből 3 észrevehetetlen, 2 meg még talán hasznos is, és a maradék 5 előforful 1:1000000 esetben. az 5 ből valójában 1 nek lesz komoly mellékhatása. tehát 1/5:1000000-hoz.

és mit hangoztatnak: hogy meghalt egy idős ember az Aspirintől, akinek két tenyérnyi felfekvése, végstádiumú agydaganata, tüdőgyulladása van. utólag okos az ember. egy előrehaladottan rákos betegnek ne akarjanak varázsvizet adni.

a gyógynövények hatásosak, de pl a nagyon komoly idegességre, idegi kimerültségre nem elég a citromfű.

ez egy nagy off tartalmú hozzászólás, de kb ennyi jut eszembe a túlzott természetgyógyászattól.

egy ideig hittem a hasonló maszlagoknak, de aztán gyorsan el kellett felejtenem, amikor megkérdeztem a gyógyszerész üzemvezető rokonomat.

16F

2012. nov. 2. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy kortárs művészeti alkotás, Patricia Piccinini ausztrál hiperrealista szobrászművész munkája, aki vicces vagy sokkoló mutáns figurákat önt műanyagba :)

[link]

2012. nov. 3. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!