Vajon miért vannak a rossz álmok?
Másokkal kommunikál?
Jövőt álmodik meg?
Jövőt változtat meg?
Mássz vissza abba a sötét lyukba, ahonnan előkúsztál és rágcsáld tovább a varázsgombáidat, te húgyagyú és ne merj a tudományok rovatba is szánalmas szemetet írni többet.
Jelenleg még azt sem tudjuk, hogy miért álmodunk egyátalán, majd pár év vagy évtized múlva tedd fel újra a kérdést (amit előtted már egyébként tucatnyian feltettek a GYengébbekKedvéért.hu-n, csak nem tudod használni a keresőt, meg a Googlet, meg a Wikipediat, tehát az egész internetet végülis, csodálkozom, hogy ide sikerült posztolnod).
A rémálmoknak viszont számos kiváltójuk lehet, ha erre gondoltál.
Fizikai okai lehet például a magas láz, a rossz légzés (például arccal lefelé a párnában alszol), vagy lehetnek pszichológiai okai, mint például traumatikus emlékek, sok stressz, vagy lehet, hogy minden ok nélkül vannak rémálmaid.
Ha gyakran visszatérő rémálmaid vannak, amik megzavarják az életedet azokkal fel kell keresni egy szakembert (nem egy rohadt sámánt, egy igazi orvost), aki segíthet neked kilábalni belőle.
Bizonyára nagyon kedves, értelmes ember lehetsz, igazi világfájdalom, hogy nem ismerhetlek...
Ha csak így tudsz válaszolni, miért válaszolsz egyáltalán?!
mikor még kisgyerek voltam, féltem a rémálmoktól
aztán egyszer csak rájöttem, h minek féljek, úgyse igazak, sőt épp ezért jók
kb. 5 éve már,h nem álmodok rosszat és nagy kárnak tartom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!