Minden élőlény spermája ugyanúgy néz ki?
Figyelt kérdés
Pl rovaroknak is? egyáltalán meglehet mondani mikroszkóppal vizsgálva csak a kinézetből h. ez most mié?2012. okt. 3. 13:54
1/7 anonim válasza:
A spermája kívülről lehet, hogy nagyon hasonlít.
Viszont a spermiumok kinézete eltérő.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor én a spermiumokra vagyok kíváncsi.....
szóval mindenhol kis gombóc hosszú farok?
2012. okt. 3. 14:22
3/7 anonim válasza:
Igen, de a "gomboc" alakja,formája eltérhet.
4/7 anonim válasza:
OFF:
Az ilyen kérdésekért éri meg ide járni. Magamtól az életbe nem kezdenék el azon gondolkodni, hogy más élőlényeknek milyen a spermiuma, és itt meg jön valaki és megmondja. Zseniáli!
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Van olyan amelyiknek két ostora van.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez nagyon jó kép pont ilyet akartam de kár h. nem volt rajta az emberé így méretben is látszana a külömbség már amennnyiben gondolom azon a képen méretarányos volt mivel a patkányé volt a legnagyobb :))
2012. okt. 3. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!