Vettem egy teleszkopot es az a baj hogy foggalmam sincs az egeszrol hogy is kene ezt csinalni valami eredmennyel. Tudna esetleg valaki segiteni vagy hogy honnan kaphatnek segitseget ehez?
Szerintem próbálkozz valami nyelvtankönyvvel és mikor már tudsz érthetően fogalmazni, tedd fel újra a kérdést.
Milyen teleszkópról van szó? Távcső, motorkerékpár-alkatrész vagy valami egészen más? Mit szeretnél vele csinálni eredménnyel? Meg úgy általában: mit akarsz?
nem is ertem minek van ez az oldal idaig mindenhol minden kerdesre akadt minimum egy oan valaszado aki csak kotoszkodik meg bolcselkedik de valaszolni nem tud
miert van ez?
Nekem a sógorom foglalkozik ezzel, elég sokat.
neki van minden évben egy térképe, amin megvan, hogy mikor mit láthat az égen. Aztán bújja a netet, ahol sok sok oldalon forumon fent van mikor mi látható.
Ami fontos, hogy az ö házuk a város legutolsó háza, és így a kert elég sötét. fontos, mert minél kevesebb a fény annál jobban látszanak az égitestek. és mivel a teleszkóp elég nagy, így szétszedni és kimenni egy fénytelen helyre nagyon nehéz.
pl amit szabadszemmel is látni az ürálomás. szaturnuszt távcsövel láttam, és lehet látni a gyürüjét is. ilyenekkel kezd, mert nem lehet össze hasonlítani. vegyél ilyen könyveket, ahol leírják az égitesteket. ezekböl a jobb könyvek igen drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!