Xedor kérdése:
Mennyiért lehet eladni királykobra mérget? Lefejt méregre gondolok, nem kész ellenanyagra. Nem találok erről sehol sem információt.
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 21:55
1/5 anonim válasza:
Lehet azért nem találsz infót, mert senki nem akar venni. Ha nagyon kíváncsi vagy nyomd fel a vaterára. :-D
2/5 A kérdező kommentje:
Nem is itt, Magyaroroszágon próbálnék beszerezni. Viperán kívül, nincs ami az ember seggébe mar, de talán még van egy-két kígyónk... Mindegy. Itt most erről a kobráról van szó. Hátha van valakinek ismerőse, aki forgolódik ebben a témakörben. Vaterán? Jó poén lenne. :)
2012. aug. 18. 02:03
3/5 anonim válasza:
Szerintem állatkerteknél érdeklődj, ott biztos tudnak segíteni, elvégre náluk is vannak mérgeskígyók, tehát kell tartaniuk ellenszérumot, ahonnét meg azt veszik, ott biztos kell a méreg.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez egy jó tipp! Igazából gondokodtam a tenyésztésükön, mert rengeteg haláleset okozója és lehet jól jönne mégtöbb méreg a veszélyeztetett országoknak szérum gyanánt. Gondolom az érdekelt régiók foglalkoznak már ezzel, de nem tudom mekkora mértékben.
2012. aug. 19. 00:07
5/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy rendelkezned kell hivatalos engedélyekkel, hogy ilyen kígyót tarthass. Az ellenméreg gyártók csak hivatalos helyről vehetnek mérget, szóval tőled nem fognak venni. Egy pár kígyóból álló tenyészet pedig nem igazán elegendő (és nem hozna eleget) hogy hivatalosan csinálhasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!