Tényleg várható a közeljövőben egy naprobbanás (nem is tudom mi a neve pontosan:D)? Ha igen akkor hogyan kell készülni rá?
Igen várható. Kicsit zavarba ejtő hogy a a decemberi világvége jóslat idejére várják a napkitörések maximumát. Tehát elméletileg lehetnek igen komoly kitörések.
A múltkor olvastam hogy akár évekig is eltartana mire helyreállna az energiaellátás mert szinte újra kellene a magasfeszültségű kábeleket vezetni. Tehát valószínű hogy gáz sem tudnának pumpálni a csövekbe.
Ki tudja talán igaz lesz hogy nem világvége jön hanem az emberiség csak megtanul egy újfajta megváltozott világban élni egy időre. Majd elválik, mindenesetre jobb lenne ha átvészelnénk.
Köszi a választ, de én is csak olvastam. Érted olvasni bármit lehet vagy igaz vagy nem. Olyan válaszát várnám aki ért is ehhez.
persze a te válaszodra is ment a zöld kéz és köszönöm!
Igen, a nagyon közeli jövőben:
http://www.youtube.com/watch?v=5gSYbsluvrs
ez a jelenség az utóbbi HÁROM napban alakult ki. Ismétlem HÁROM nap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!