Hogy lehet ilyen képet csinálni?
Figyelt kérdés
Hogy tudnak ilyen,ennyire hosszú záridős képeket csinálni?Hogy még az is látszik,hogy forog a föld?
2012. aug. 11. 18:36
11/13 anonim válasza:
Ja, és manuális fókusz. És ugyan olyan beállítások. És persze (leg-)alacsony(-abb) ISO érték.
12/13 anonim válasza:
17:45-ös és 17:47-es hozzászóló vagyok!
"Pontosan 28 perces az expozíciós idő."
Én 26 percet mértem/számoltam. Viszont nagy hibahatárral. Mondjuk kemény 1 perc lenne megnéznem pontosan, de arra már lusta vagyok. ( képet háttérbe AutoCAD-be és szögmérés )
13/13 anonim válasza:
Hosszú záridő? A kompakt 30mp „hosszú” zárideje ennyire tiszta képhez kevés. Van kompaktom, van tfeflexes canon om és átalakított canon is a távcsőre. Kompaktal normálisan nem tudod megcsinálni, mert a közepes rekesz, a 30mp záridővel mindegy mennyi képet készítesz nem lesz sem tiszta sem éles. Az iso pedig alacsonyan mondjuk 100 de max 400 on még ahol jó lehet, fentebb zajos béna képet kapsz, alacsony isoval pedig a kompakt nem fogja bírni. Bár lehet vannak vadiúj komolyabb kompakt gépek is, de nem erre vannak kitalálva azok sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!