2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
A wikis oldal szerint 1,9 km^3 ami nem más mint 1900 milliárd liter. Ennyi vizet még a legolcsóbb csapvíz áron is még Bill Gates teljes vagyona sem fedezne.
4/7 anonim válasza:
A "szerintem" kezdetű kérdések sosem tartoztak a tudomány tárgykörébe. Ha két hete 40 fok van, és a déli parton ülsz, akkor túl kevés víz van benne, ha éppen görcsöt kapott a lábad a 2 méteres vízben, akkor meg túl sok. Szerintem.
"Szerintem" nélkül lásd #3-as válaszoló válaszát.
5/7 anonim válasza:
# 3
Bill Gates vagyona 67 milliárd dollár, ami durván 15,500 milliárd forint.
A vízdíj csatorna díjjal együtt nálunk 520 ft / m3.
Vagyis közel 30 milliárd köbméter vizet tudna venni belőle.
A Balatonba 1,9 milliárd köbméter víz van.
Vagyis Bill 15 Balatont is meg tudna tölteni csapvízzel ha akarna :) HA nem számoljuk a csatorna díjat (hiszen nem a csatornába töltené) akkor közel dupla a mennyiség.
6/7 Alaque válasza:
Ez jó információ, tetszik, bár nem vág épp témába, de tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!