Vannak olyan állatok ami nélkül a természet csak jobb lenne?
A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
Köszönöm neked nagyon okos választ adtál! Mindenkinek köszönöm mert egy-két kivétellel mindenki nagyon jól válaszolt! Egyébként én is így gondolom! Csak anyukám mondta egy zöld bogárra ami a leveleket eszi hogy káros és kikéne pusztítani! Én egyébként 14 vagyok és mondtam neki hogy nem kéne mert a természetben csak az ember nem cselekszik teljesen ösztönösen hanem mi kiléptünk és felborítjuk a természetet! Sokszor túl ösztönösek vagyunk ne tessék félreérteni csak a életünk nem úgy van mint az állatoknak! Tehát én is úgy gondoltam a természet olyan csodás hely ahol minden úgy összefügg hogy nem szabad belenyúlni! Igaz ezt elrontottam hogy jó vagy rossz gondolhattam volna! Csak biztos akartam lenni! KÖSZI!
Nagy valószínűséggel a vírusokkal keletkezett az élet.
Pozitív szerepük az, hogy pusztítanak.
Az evolúció végrehajtóik ők.
A betegségek elpusztítják a gyenge, satnya egyedeket.
A légynek is van szerepe, amikor segít a tetemek eltakarításában. A lárvák, a kukacok fellazítják a fehérjeszerveződéseket és az könnyebben szét tud bomolni.
Nem csak építeni, bontani is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!