Suliba kell plakátot készítenem, de nem nagyon tudom, hogy ogy kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Azt szeretném,hogy az enyém legyen a legjobb plakát az osztályból.Dániáról vagy Bosznia-Hercegovináról szeretnék készíteni plakátot.Tudtok valami újságot (nincs nyomtatónk:/) amibe vannak képek stb...
NEM azt akarom,hogy ti csináljátok meg helyettem,csak egy kis segítséget szeretnék.Köszi.
2012. júl. 21. 01:28
1/5 anonim válasza:
Szerintem ezzel ne görcsölj. Neten millió egy kép van kikeresed a jókat össze ollózod ha megvagy felmásolod pendrive-ra bemész egy nyomtatvány boltba vagy egy fotó laborba ott 30 Ft-ért kinyomtatják neked szépen.
2/5 A kérdező kommentje:
Oh köszi ez eszembe sem jutott! :)
2012. júl. 21. 09:47
3/5 Kriszti111 válasza:
Szerintem ne az egész plakátot nyomtatsd ki, mert azt mindig jobban értékelik ha sokat dolgozol rajta. A képeket nyomtathatod, annál jobb minél színesebb. Próbáld cikk-cakkozva körülvágni. Saját kezűleg írj, próbáld meg a legszebb írásodat használni :) Sok sikert
4/5 anonim válasza:
Sarló, kalapács rajta van, az összes tanár rád fog szavazni.
5/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam,hogy a képeket kinyomtatom és a szöveget
pedig én írom meg.
Köszi a válaszokat mindenkinek :)
2012. júl. 24. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!