Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogyan lehet csökkenteni a...

Orsider kérdése:

Hogyan lehet csökkenteni a testmagasságom műtét nélkül, vagy van-e ilyen módszer?

Figyelt kérdés
Google a barátom , tudom , de kerestem mindenhol ilyen módszert de mást dobott ki . . . Olyan rohadt magas vagyok lány létemre és nagyon zavaró . Van egy barátom akit nem akarok lenőni , mert nagyon érzékeny vagyok erre . . . . . . :(( Segítsetek kérlek ha bármilyen műtét nélküli módszert tudtok.
2012. júl. 15. 12:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A magas alacsony akar lenni, az alacsony magas, az egyeneshajú göndört akar, a göndör egyenest, a barna fehérebb lenne, a fehérebb barna szeretne lenni, a barna szemű kéket szeretne, a kék, barnát, a sovány húsosabb testre vágyik, a húsosabb természetesen vékonyságra, a kis mellű nagyra, a nagy mellű kicsire, és így tovább. Ez teljesen alap emberi természet.

Tudod kik a szép lányok? Akik szépnek érzik magukat. Ha elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, akkor vonzó leszel. A vonzó, és a kevésbé vonzó nő között az a különbség, hogy a kevésbé vonzó úgy mozog, úgy viselkedik, úgy öltözik, hogy a vélt hibáit eltakarja. A vonzó ellenben pont, hogy az előnyös tulajdonságait igyekszik kihangsúlyozni.

2012. aug. 5. 07:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Előzővel teljesen egyetértek.
2012. aug. 5. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!