Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A csattanó maszlagot amit...

A csattanó maszlagot amit drogként használnak, csak megeszik a magját?

Figyelt kérdés
vagy valahogy el is szokták szivni stb?
2009. júl. 9. 09:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
el szokták rágcsálni. De csak óvatosan, mert egyik haverom megvakult töle.
2009. júl. 9. 11:34
 2/10 A kérdező kommentje:
mennyit evett belölle?
2009. júl. 9. 11:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Főleg eszik vagy teának főzik le. De nagyon nem ajánlott szer, a maszlag magjában lévő hatóanyag mennyisége kiszámíthatatlan. Ugyanannyi mag lehet halálos adag is, de lehet, semmi hatása nem lesz.
2009. júl. 9. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:

11.37 vagyok. Még annyit tennék hozzá, hogy itt a fórumon leírják páran a személyes tapasztalatukat:

[link]

2009. júl. 9. 11:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hatóanyaga IDEGMÉREG. Óvatosan!
2009. júl. 9. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Biológus terepgyakorlaton két hallgató kipróbálta. Kórház lett a vége. Ez nem hallomás vagy amolyan "valakinek az ismerőse aki hallott már valakiről aki látott olyat", hanem a saját évfolyamtársaim voltak.
2009. júl. 9. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Teát is főznek belőle, de ne kísérletezz vele kva veszélyes, nem leszel ura a cselekedeteidnek. Ráadásul csakugyan idegméreg, a dózis csakugyan kiszámíthatatlan, nagy valószínűséggel maradandó agyi károsodást hagy maga után...
2009. júl. 10. 14:28
 8/10 anonim válasza:
100%

haverral mi úgy csináltuk hogy 6db olyan tüskés cuccot összepréseltünk egy fazékba hogy a leve kijöjjön, és forró vízzel lefőztük teának. egy harisnyával átszűrtük hogy ne kerüljön bele héj és mag. 3-3 dl jutott kettőnkre. Megittuk, kb 1 óra mulva éreztük hogy kezd hatni de olyan fáradtak lettünk hogy ink hazamentünk aludni. talán 2 órára rá felkeltem és már jöttek is a halucinációk. Abszolút nem lehet megkülömbözteti a valóságtól, kb 10 percenként felébredtem mert egy falon mászkáló csávó vmit motyogott halkan de qrvára nem értettem semmit, aztán kövi ébredésnél már anyám "lógott" a kinti villanyoszlopon (persze csak én láttam azt) szal ez nem olyan mint a mariska, ez épp elenkez irányba indít el. mondjuk olvastam hogy 4-5gramm-tól biztos halál, hát sztem a 3 cuccos az talán 5x több annál de mégse lett semmi bajunk. annyi hogy annyira kiszáradtunk hogy ha nekiálltunk inni már hányingerünk volt kicsit. A hatása még másnap reggel is tartott enyhén nem tudtam olvasni mert midnen mozgott össze vissza. És a legnagyobb poén az hogy utána csak pár dologra emléxel. Odaképzelsz olyanokat amik nincsenek is ott, (pl én faterommal beszültem a konyhán pedig nyaraltak és 2 hétig nem is voltak itthon). Megtiltani úgyse lehet tehát tényleg csak az próbálja ki aki RENDESEN meggondolta. sztem nem éri meg. ezt már az első órában megállapítottuk.

Remélem ezt az infót fel tudjátok használni. Üdv.

2010. júl. 8. 06:07
 9/10 Bazsalikom1986 válasza:
Én 400 szemet toltam be 2 szer. A ledurvább halukat éltem át, amiket utoljára képzeltem. Először egy bulin toltam, a földön feküdtem mert meggyulladtam, meg szét estem darabokra, kiszáradás ellen a víz sem segít, olyan mint a száraz sivatagi homok. A fény az brutálisan zavart, fulladási rohamok jellemezték és egy kiadós, 36 órás alvás követte. Kórház nélkül megúsztam a dolgot. Azt mondják 50 szem halálos lehet, de ha túléled viszonylag kevés károsodással megúszod.
2011. máj. 3. 02:20
 10/10 Blackmetalmate666 válasza:
Ezt a szert régen sámánok használták istenekkel való kommunikációra.Gondolom, több-kevesebb sikerrel. :D Én is kipróbáltam, de nem javaslom.Én 250 szemet leszámoltam, és jó alaposan összerágtam, közben a leveléből és a virágából készült cigit szívtam.Kb. másfél óra múlva jelentkezett a hatása.Olyan volt, mintha félálomban lennék.Ilyen bódult állapot.Aztán 1 órával rá hallucinációk is voltak.Általában nem tudod megkülönböztetni a valóságtól őket, ezt csak azért írom, mert vannak drogok, amiknek a hallucinációit meg lehet különböztetni.Én pl. azt képzeltem, hogy egy teljesen új bolygóra utazom, és minden teljesen más volt.A hatása pedig elég hosszú ideig tart, jópár óra.Ha mindenáron növényi kábszert akarsz használni, akkor ezt nagyon nem ajánlom.Mérgező.Van viszont a hajnalka magja (Ugyanúgy meg kell enni.) 5-6 órán át tart a hatása, és egyfajta lsd-szerű élményt nyújt.Nem mérgező, kivéve ha van valamilyen májbetegséged.Ezerszer jobb mint az a szar maszlag.Az adagolását ha érdekel neten nézd meg.Én személy szerint először 70 magot ettem meg, jó alaposan megrágva.Ezt is lehet túlzásba vinni, de jóval kevesebb a halálra való "esély".Szinte semennyi.A maszlagot meg hagyd a fenébe, nem éri meg. :D
2014. okt. 3. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!