Valakinek van tapasztalata, információja a Kínai Császárfáról?
Kínai Császárfa (Paulownia Elongata = Smaragdfa)
Magról érdemes ültetni? e-bayről tudnék rendelni, csak nem tudom ,hogy érdemes-e így hozzákezdeni.
ez a link az. de nem tudom ,hogy most ez hány magot tartalmazhat?
Én máshonnan rendeltem 10 grammot elvileg 200 magot tartalmaz, de még nem számoltam meg.
Azt ugye tudod, hogy a Smaragdfa nem Paulownia Elongata, hanem egy védjegyezett hibrid amelynek a legfőbb előnye, hogy fagyállóbb a "fajtatiszta" társainál
Titok, hogy miben gondolkodsz? ültetvényt akarsz? én most tervezek ilyesmit, de érdekelne, hogy más hogyan látja ezt a kérdést.
Kísérleti ültetvényt telepítettünk kínai -magyar közös program részeként. Ez jelenleg Magyarországon a legnagyobb ültetvény. A magyar tapasztalatok jelenleg meglehetősen szerények. Bízunk benne, hogy ezt tudjuk pótolni.
A paulownia faanyag felhasználására vonatkozóan jelentős referenciával és tapasztalattal rendelkezünk. Belsőépítészeti elemeket, bútorokat és nyílászárókat is készítettünk paulowniából. Szinte csak jókat tudok róla mondani.
Aki csak ellenőrizhetetlen fajtájú szaporítóanyagot ad el, referenciával nem rendelkezik, azzal nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!