Mi az amit megkedveltél a fizikában?
Első: A legjobb sorozat a világon. Esetleg Klingonul megy?
Én, bár csak tanulom, az tetszik benne, hogy nincs benne talán. A labda amit elengedünk leesik, a Föld forog a pályája körül... Azt elismerem és tudom, hogy rengeteg dolog találgatásra épül, de azokat is remélhetőleg szépen lassan megértjük.
Mélyebb szinten írja le a világot a kémiánál, de kézzelfoghatóbban a matematikánál.
Végső soron minden matek, de az már annyira elvont és lelketlen, hogy azt nem tudnám szeretni. Így "megrekedtem" a fizikánál.
A fontosabb tantárgyak közül a fizikának látom a legtöbb értelmét. ,,Aki szereti a fizikát, rossz ember nem lehet!''
Hétköznapi dolgokat mutat be és így közelebb áll hozzám. Órán mindig sok mindenre rádöbbenek: Miért tud az ember úszni?, Miért forr fel a tea?, Miért világít a lámpa? A fizika ezeket az életünkben jelenlévő dolgokat megmagyarázza. Nekem ezért tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!