Igaz, hogy zivatarok idején nem szabad Tv-t nézni, vagy számítógépet használni? A villámlások miatt.
Szerintem ez a lakás/ház felszereltségén múlik, vannak bizonyos építési szabályok, amik megfelelő alkalmazásával a villámkárok csökkenthető, ezek folyamatosan változnak, ahogy a technika fejlődik, így egyre kevésbé kell ilyenek miatt aggódni.
A régi építésűeknél ez a kockázat még nagyobb, mint az újabbaknál, nagyimék háza nem is tudom, mikor épült, anyu is ott született, sőt, nagyapám gyerekkorában is már megvolt, nem nagyon modernizálták, vidéken élnek egy kis faluban. A mi panelünk Budapesten van, a '80-as évek elején épült, és folyamatosan karban van tartva, tavaly volt felújítás is.
Nekem attól, hogy elment az áram 3 perc alatt 5 ször kb.
Tehát éphogy betöltött windows, már ött is újra, 6. után, leállt és be se hozta windowst, csaka fekete fehér irást, és minidg visszadobta...nem is ment tovább, akárhogy indítottam.
Valamit csinált vele haverom, és behozta. Igazi tortúra volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!