Mit csináljak ha túrakor jön a vihar az erdőben?
nagy tura, több ezer (!) ember. telejsitménytura. de mi van ha vihar tör ki? mi bent az erdőben, fák közt, sehol semmi ahol meghuzhatnánk magunkat. mi a teendő ilyenkor? mehetünk tovább? szintidő van, nem nagyon van idő megállni, de nincs is hova elbujni a vihartol. nagyon veszélyes ez?
gerecsében lesz.
Nem, nem túlzottan veszélyes. Az volna veszélyes, ha nyílt mezőn vonulnátok :)
De erdőben meglehetősen csekély az esély arra, hogy belétek csap a villám (gyanítom attól félsz, más veszélyt a vihar nem hord magában :D)
Maximum még azt, hogy fejbe vág valakit egy letörő ág :)
Semmit. Tovább kell menni, amíg folyamatosan izommunkát végzel nem fogsz megbetegedni (számmtalanszor áztam el túrán, sose lettem beteg). De fontos, hogy amint tudod cseréld le a vizes cuccokat. A villámcsapás és a lehulló gallyaktól való félelem ugyan nem teljesen alaptalan, de a baleset valószínűsége nagyon csekély.
Gerecse 5o? 8x teljesítettem az elmúlt 15 évben! :-D Az egyik kedvenc túrám a nagy tömeg ellenére. Jó utat, idén sajnos nem tartok veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!