Frantyo kérdése:
Olyan fluoreszkáló anyagokat keresek, amiket hozzákeverhetek festékhez, hogy a falak világítsanak uv fényben. Mivel érdemes kísérletezni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kémikus, így magáról a jelenségről nem sokat tudok, de biztosan beszerezhetők olyan anyagok, amikkel elérhető, hogy a falak fluoreszkáljanak. Neten néztem videókat, ott kininnel csináltak hasonló dolgokat, viszont kinint nehéz lenne szerezni, és kiváncsi vagyok nincs e más módszer ...2012. ápr. 2. 18:00
1/4 anonim válasza:
Fesd fehérre. Az szépen "világít" az UV fényben.
2/4 A kérdező kommentje:
ne akadj már fenn a részleteken .. egyébként meg külömböző mintákat festenék a falra, csak a rendes fluoreszkáló festék kicsit drága nekem, ezért szeretnék "kotyvasztani" valamit ...
2012. ápr. 2. 18:22
3/4 anonim válasza:
Leírtam, mit kell tenned. :)
Ha van UV lámpád, próbáld ki. Világíts egy fehér felületre, és világítani fog.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, tudod-e hasznosítani, de a curry szósz például akár hiszed, akár nem, zöldessárgán fluoreszkál UV fényben... egyszer ettem a currys csirkét, gyanús volt a színe miatt, h bejön, ezért kipróbáltam és igazam lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!