A növényi mikroRNS hatással lehet az azokat fogyasztó élőlények génműködésére?
Figyelt kérdés
Az origo-n olvastam már jó régen egy erről szóló cikket. Viszont azt írták, hogy egyelőre nem erősítették meg más kutatók és vizsgálatok. Azóta változott már valami?2012. ápr. 2. 14:45
1/2 anonim válasza:
Ebből is az lesz h keresztbe kasul cáfolják egymást a brit tudósok, káros-nem káros-káros-nem káros.
Nem hallottam fejleményről, de amúgyis friss cikk.
2/2 anonim válasza:
RNáz a nyálban is van (sőt, a kézen is, ezért nehéz RNS-sel dolgozni), szóval ha nagyon akar, tud bele hasogatni. Annyira nem vagyok otthon a kis szabályozó RNS-ekben, hogy kiszúrjam, valóban nem ad-e artefaktot a Na-perjodátos kezelés, de azért ott lehet bibi. (Azért nekem gyanús.) Maga a cikk valóban megerősítésre vár, eddig sehol sem citálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!