Mi a desztillált víz / hogyan állítható elő? Kicsit pontosabban - vajon a lecsapódó párából kialakuló víz (harmat, légkondiból kicsöpögő víz) desztillált víz-e?
Kedves Gabor!
Elvegezted az orvosit? Van orvosi diplomad?
Az orvosok nem artani, hanem segiteni akarnak. Mindenkinek lehet velemenye, ezt nem vitatom, de nem lehet ilyen nyiltan tamadni egy olyan embercsoportot, akik az eletunkert kuzdenek nap mint nap, olyan felelosseget vallalva a nyakukba, mely elet es halal kozott dont.
Ezek gondolom költői kérdések. Nyilvánvaló, hogy nem az orvosit végeztem el.
Akkor valószínű, hogy Ön pont egy kivétel, de azért is fogalmaztam, úgy, hogy orvosok legtöbbje, nem pedig az összes! Aki nem inge ne vegye magára.
De sajnos eddig nekem és a családomnak és ismerőseimnek az orvosok 97%-ban csak arra képesek, hogy felírja a gyógyszereket. Ön ezzel egyetért?
Ön szerint rendben van a magyar egészség ügy? Ön szerint a magyar emberek egyre egészségesebbek? Ön beadatta magának a H1N1 védőoltás? Tudjuk annak is a hátterét! Az egyik rokonomat még meg is fenyegették, hogy kirúgják, ha nem oltatja be magát. Természetesen a háziorvos be is adta, szó nélkül. Ön beadná? Nem ellenkezik az esküvel? Egy kis higany nem árt, igaz?
Kíváncsiságból azért megkérdezném az országot, hogy ők hogy látják, gondolják.
Nyilván ez az én véleményem, mivel ezt tapasztalom, szerintem érthető, Ön meg máshogy. Nincs is ezzel baj, nem kell nekünk egy húron pendülni.
Ezek nem kérdések, hanem tapasztalatok:
- vitaminokra sokkal magasabb szinten volna szüksége az embernek, mint amennyit ajánlanak, azonban a lenkei vitaminokat szedve úgy éreztem túlpörög a testem, később rájöttem, hogy a tuti valahol az ajánlott és a lenkei között van
- a C vitamint korlátlan mennyiségben lehet fogyasztani, én évek óta több grammot teszek a vizembe (egyébként csak azt iszom) és azóta soha nem vagyok beteg, jójó persze az is kell mellé, hogy télen-nyáron mindig fussak este 8-kor, mert ha abbahagyom, érzem hogy elgyengülök és taknyosodom, úgyhogy ilyenkor sokszor futi helyett csúszi van :)
- a tiszta vízre van szüksége az embernek és semmi másra, főleg nem csapvízre, viszont a desztilálás már megint a ló túlsó oldala, mint a gigászi vitamincsomagok, elkég egy fekete bödön, meg egy cső és kicsiben csináld azt amit a természet, a víz körforgását, uganis az esővíz (lenne) a leginkább ajánlott ital (ha nem lenne olyan sok retek a levegőben).
Úgyhogy:
- vitaminoktól nem kell félni, legfeljebb kihajtod magad, de azt majd észreveszed
- az orvosunknak meg feltenném a költői kérdést, hogy akkor miért nyomnak infúzión keresztül az emberbe desztilált vizet, közvetlenül az erekbe!? Persze most magamnak mondok ellent, hiszen a desztillációt én sem támogatom, ellenben a párologtatással való kosztalanítást igen.
Mindez nem olvasott, hitt, dogmázott cucc, én ezeket tudom akár orvos mondja ellenkezőjét akár füvesasszony nekem nyolc, mert figyelem a testem és egyre inkább tudom mi is jó neki, mert ahogy tisztul az évek alatt annál érzékenyebb. vagyis ugyan annyira érzékeny mint eddig, épp csupán tisztaságánál fogva nincs leárnyékolva az antennája :)
Péter 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!