Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért nyúlik meg jobban a...

Miért nyúlik meg jobban a hernyógumicukor melegítés hatására?

Figyelt kérdés
fizika kísérlet

2012. márc. 7. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:
A gumi miatt. Ez egy speciális tulajdonsága: Hő hatására képlékeny (tulajdonképpen olyan mintha amorf lenne).
2012. márc. 7. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Most megéheztem... :D

A fizikai tulajdonságai miatt nyúlik meg.

Meg azért ,mert húzod! :D

2012. márc. 7. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!