Miért nyúlik meg jobban a hernyógumicukor melegítés hatására?
Figyelt kérdés
fizika kísérlet2012. márc. 7. 18:31
1/2 anonim válasza:
A gumi miatt. Ez egy speciális tulajdonsága: Hő hatására képlékeny (tulajdonképpen olyan mintha amorf lenne).
2/2 anonim válasza:
Most megéheztem... :D
A fizikai tulajdonságai miatt nyúlik meg.
Meg azért ,mert húzod! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!