Debrecen környékén lehet venni Vénusz légycsapó-t?
Figyelt kérdés
( húsevő növény )2012. márc. 2. 18:05
1/9 anonim válasza:
Venni nem tudom, viszont ingyen kaphatsz ha a kutatók éjszakáján elmész a Debreceni Élettudományi épületbe, én is ott kaptam egy üveggel, még mindig szépen zöldell, csak nem merem kinyitni mert megfertőződhet.
2/9 anonim válasza:
Venni meg néha lehet a főtéri bazárban, ha jó az idő.
3/9 A kérdező kommentje:
kb. mennyibe kerül??
ezt esetleg nem tudod/tudjátok?!
2012. márc. 2. 20:53
4/9 anonim válasza:
500 és 1000 között voltak a bazárban a különböző húsevő növények. Vettem párat de mind elszáradt. :(
5/9 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm, sokat segítettetek!!!
://, elfelejtetted öntözni??
2012. márc. 2. 22:46
6/9 anonim válasza:
Öntöztem, de valószínűleg át kellett volna ültetni másik földbe, mert elég könnyen kiszáradó volt a földjük a cserépben. Meg talán a párásabb levegő is jót tett volna nekik, baumaxban vagy hol úgy árulták h egy gömbakváriumban voltak többen együtt, így nedves maradt a földjük és a levegő is körülöttük. Persze így összeállítva bőven túl volt árazva, érdemesebb külön megvenni az akváriumot, növényeket meg földet és otthon összeállítani.
7/9 A kérdező kommentje:
ezek szerint kényes növény?? :/:o
2012. márc. 3. 13:39
8/9 anonim válasza:
A húsevő növények érzékenyebbek mint a többi. De érdemes megpróbálni.
9/9 A kérdező kommentje:
de egyébként ez a növény hasonlít egy kaktuszra, nem??
2012. márc. 3. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!