Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A legtöbb szőke hajúnak,...

A legtöbb szőke hajúnak, miért van sötét színű szemöldöke?

Figyelt kérdés

Nem az lenne logikus, ha szőke lenne az is? Ha az illető haja szőke, világos szín, a szemöldöke miért sötét?

pl. a vöröseknek általában vörös a szemöldökük is, a szőkéknek miért nem olyan színű a szemöldöke, mint a haja?

2012. febr. 7. 14:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ha szőke a szemöldök szőke a muff is?
2013. jan. 29. 13:23
 12/14 anonim válasza:

nekem gyerekkoromban tejfölszőke hajam volt, most nagyon erős sötétszőke/világosbarna eredetileg. a szemöldököm olyan szőke, hogy nem egy barátom b*sztatott azzal, hogy nincs/borotválom/elvarázsoltam. úgyhogy az egy dolog, hogy milyen színű a hajad, meg milyen színű a szemöldököd (a természetesre gondolok)

egyébként a szemöldökömet azóta én szemhéjpúderrel 'festem', bár kicsit macerás minden nap, de legalább elhiszik, hogy a hajam eredeti vörös, pedig csak festett ;)

2013. nov. 1. 19:41
 13/14 anonim válasza:
Nekem szőke hajam van...ne festem a szemöldököm,de mégis barna :D
2015. jan. 13. 16:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem szője hajam, a szemöldököm, szempillán, és "muffom" is, mint ahogy valaki írta.

A legtöbb "szőkének" azért sötét, mert festi a haját!!!!!!!

2015. febr. 25. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!