9. osztályos vagyok, de le szeretnék (egyelőre) középszinten érettségizni fizikából. Ütközik ez bármi akadályba?
A korábbi érettségiket szinte hibátlanra meg tudom csinálni.
Igazából az osztállyal nagyon lassan haladunk, én meg nem látom értelmét húzni. :/
Tehetsz, semmi akadálya. Előtte teszel egy osztályzóvizsgát, és már mehetsz is.
A fizikatanároddal okvetlen beszélj, majd ő meg mondja, hogy pontosan hogy lehet ezt megvalósítani.
Tehetsz, annyi, hogy az iskolátokban előírt kötelező alaptantervből (ha gimi akkor az 1.; 2.; 3. és 4. osztályos anyagokból, ha szakközép akkor 1. és 2. osztályos) különbözeti vizsgát kell tenned, majd ha ez mind sikerült akkor tehetsz előrehozott érettségit.
Ha ezen mind túl vagy akkor meg lesz lyukas órád amíg az osztályodnak fizika órája van, ami hacsak nem az első vagy utolsó órátok lesz baromi unalmas...
Nem látom értelmét előrehozni, csak lyukasórád lenne és be sem mennél órára vagy jobbik esetben bemész, de nem figyelsz oda eléggé.
Ha meg később rájössz, hogy emeltezni akarsz belőle sajnálni fogod, hogy nem jártál be / külön órákra, fakultáció stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!