Mi történt ezzel a témakörrel? Régebben pezsgett itt az élet, most meg sehol semmi.
Nem tudom, de ez egy jó kérdés a társad.tudományosoknak. :) (Talán uborkaszezon van?)
Amúgy is, ezen ilyenkor kell töprengeni? Miért nem alszol? A jó gyerekek már mind ágyban vannak.
(Fel ne vedd, vicc volt.)
szerintem az is benne van, hogy az ember akaratosan nem jön fel
mióta azt látom hogy "kémia sürgős" meg "matek 8.o SÜRGŐS" meg hasonló kérdéscímeket, inkább tovább se keresek a kérdések között :(
Pedig régen milyen jó kérdések és hozzászólás-láncok voltak! :)
Bezzeg az ezotéria pezseg...
Amúgy igen, tényleg az a baj, hogy leginkább már én se nézek ide. A kérdések 90%-a csupán lecke megoldás, meg időnként becsúszik néhány vallási fanatikus, amin jól el lehet szórakozni/vitatkozni, de ezzel végére is értünk a választéknak.
Ha gondoljátok, épp most emeltem ki egy korábbi kérdésem egy kis nosztalgia gyanánt. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
A kreacionistak lathatoan attelepultek a kultura topic-ba... :-D Biztos meguntak, hogy ertelmetlen kerdeseikre ertelmes valaszokat kapnak.
Amugy lehet, hogy megtanultak az emberek hasznalni a google-t....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!