Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi történt ezzel a témakörrel?...

Mi történt ezzel a témakörrel? Régebben pezsgett itt az élet, most meg sehol semmi.

Figyelt kérdés
Naponta 2-3 új kérdés,annak a java is csak számolási feladat-segítségkérés.Hol vannak az igazán érdekes,vitábanyúló,elgondolkodtató kérdések-válaszok?
2012. jan. 23. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de ez egy jó kérdés a társad.tudományosoknak. :) (Talán uborkaszezon van?)

Amúgy is, ezen ilyenkor kell töprengeni? Miért nem alszol? A jó gyerekek már mind ágyban vannak.

(Fel ne vedd, vicc volt.)

2012. jan. 23. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Biztos mindenki tud mindent. :D Vagy kihasználják a ritka jó-időt, és esténként a meleg szoba helyett, máshol vannak a kérdezők? Kitudja.
2012. jan. 24. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Elunták az oldalt a tudományokban járatosabbak. Én is volt, hogy évekig nem használtam. Kevés az érdekes kérdés, a botrányos kérdéseket pedig hamar kimoderálják. Kezdem megint unni, azt hiszem lassan megint félrerakom majd..
2012. jan. 24. 00:46
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem az is benne van, hogy az ember akaratosan nem jön fel

mióta azt látom hogy "kémia sürgős" meg "matek 8.o SÜRGŐS" meg hasonló kérdéscímeket, inkább tovább se keresek a kérdések között :(

Pedig régen milyen jó kérdések és hozzászólás-láncok voltak! :)

2012. jan. 24. 00:58
 5/10 Advocatus Diaboli ***** válasza:
Én megkockáztatnám azt a lehetőséget is, hogy a fiatalok kezdenek elhülyülni+nem is érdeklődnek a tudomány/érdekes kérdések iránt.
2012. jan. 24. 01:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Bezzeg az ezotéria pezseg...

Amúgy igen, tényleg az a baj, hogy leginkább már én se nézek ide. A kérdések 90%-a csupán lecke megoldás, meg időnként becsúszik néhány vallási fanatikus, amin jól el lehet szórakozni/vitatkozni, de ezzel végére is értünk a választéknak.

2012. jan. 24. 05:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha gondoljátok, épp most emeltem ki egy korábbi kérdésem egy kis nosztalgia gyanánt. :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

2012. jan. 24. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Esetleg megtanulták használni a keresőt. ÁLtalában hasonló dolgok érdeklik az embereket, pl evolúció-vita volt egy pár, így ha valakit ez érdekel, ott elolvassa. Vízautó is volt, világegyetem tágulása, relativitáselmélet, stb-stb.
2012. jan. 24. 09:51
 9/10 anonim ***** válasza:

A kreacionistak lathatoan attelepultek a kultura topic-ba... :-D Biztos meguntak, hogy ertelmetlen kerdeseikre ertelmes valaszokat kapnak.

Amugy lehet, hogy megtanultak az emberek hasznalni a google-t....

2012. jan. 24. 11:00
 10/10 anonim ***** válasza:
A régi jó kis kérdésekre mondjuk pont nem lehetett a guglival választ kapni. Amúgy én is éppen azokat hiányolom.
2012. jan. 24. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!