Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lehet hogy nagyon butát...

Lehet hogy nagyon butát kérdezek, de akkor is megkérdezem ezt hogyan lesz/lenne megoldva?

Figyelt kérdés
Csak a szemem előtt elképzeltem hogy ez milyen lenne, és nem tudom reálisan elképzelni! Tehát ha egy űrhajó kirepül a világűrbe, és úgy próbál meg visszatérni, hogy a Föld "alá repül" és onnan alulról próbál visszarepülni a földre, nos ezt hogyan oldja/oldaná meg?
2012. jan. 23. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Ugye azt tudod, hogy a Föld nem lapos... ?

De ahogy én értelmezném a kérdést, akkor olyan lenne, hogy a z űrhajó felfordul, és a teteje áll a Föld felé nézve. Nem gond, vannak rajta fúvókák, amik tudják korrigálni az ilyen eseteket. Erre gondoltál?

2012. jan. 23. 17:27
 2/9 anonim válasza:
Logikus, felfelé repül!
2012. jan. 23. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Úram segíts....ilyen kérdést még nem láttam.DDDD űrkutató vagyok, de a Föld még mindig gömbölyű ( Geoid ).
2012. jan. 23. 17:53
 4/9 Tom Benko ***** válasza:
Körberepüli. Vagy hogy értelmezzem, hogy alá? Az űrben nincs alá meg fölé.
2012. jan. 23. 19:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen ám, de itt a földön, mint a talpamon álló ember még mindig nem tudom elképzelni! Illetve ezt az űrhajóban lévő emberek hogyan élik meg, ha érzékelik egyáltalán?
2012. jan. 23. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmi különöset nem éreznének, csak a megérkezés helye lenne más.
2012. jan. 23. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Ecsém, rajzoljál Paintben egy kört. (föld)

Annak a vonalára meg kívülről kis vonalkákat. Azok az emberek. Aztán tőle úgy 5 centire egy űrhajót skiccelj, aminek az orra jobbra, a függőleges vezérsíkja (kománylapááát) meg lefele néz. Na, ugye ez most fejtetőn van. De ha a kis vonalkák helyébe képzeled magad, akkó' má' mingyá' nincs fejtetőn. Teccikérteni?

Jó'van én nem szóllak le, 10 évesen én sem értettem.

Köszönöm a figyelmet!

G.

2012. jan. 23. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. jan. 24. 05:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Én értem. :) Biztosan úgy gondoltam, milyen ha a gravitáció nem lentről, hanem fentről (a fejed felül) érne.
2012. jan. 25. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!