Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Vegyszerek (? ) Táplálkozás (? )

Vegyszerek (? ) Táplálkozás (? )

Figyelt kérdés

Lehet nincs igazam de szerintem a fiatalok a sok vegyszertől őszülnek amik az üdítőkbe és élelmiszerekben vannak jelen adalékként állományjavítóként és hasonlók.

Én 26 évesen jelentősen őszülök. Múlt hónapban nem ittam semmilyen üdítőt csak teát meg vizet ,mert spóroltam kicsit a pénzemmel. Olyat vettem észre mint soha. Az ősz hajszálam töve újra fekete lett mint a rendes hajszínem.

Lehetséges hogy igaz a teóriám?

Mi az amit kerüljek el ha vásárolok? Milyen termékeket hadjak inkább a boltba?

2012. jan. 23. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem őszülök. Sőt, egy rakat másik ember sem, akit ismerek. Pedig szoktam ennyi :)

Esélyesebb, hogy veled van a gond... Orvoshoz kéne elmenni, nem gondolod?

2012. jan. 23. 17:25
 2/10 A kérdező kommentje:
És majd az orvos megakadályozza hogy ösz hajszél nőjjön a fejemből .. :) Hihető...
2012. jan. 24. 01:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Az Sz.T.K.-t biztos érdekli ez, és tudnak is vele majd mit csinálni XD
2012. jan. 24. 01:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Abba bele sem gondoltál, hogy valami betegséged van? Figyelj, engem igazából nem érdekel, viszont korai őszülés akár komoly problémákat is jelezhet. Én azért elmennék egy általános kivizsgálásra.

De te életed, te egészséged :)

2012. jan. 24. 05:56
 5/10 anonim ***** válasza:
De most komolyan, meg se fordult a fejedben, hogy valami betegséged van? Inkább valószínű, hogy az egészségtelen étel ital okozza... akkor kicsit sok ősz hajú fiatal mászkálna az utcán.
2012. jan. 24. 18:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Van is bőven..

Nagyon sok ismerősöm őszül.

Nem azt mondom hogy fehér a hajam, Azt mondom sok az ősz hajszálam. És nem vagyok beteg ne stresszej ezzel.

Egy csomó szemetet megeszel te is és nem is tudsz róla. Menj el akkor te is orvoshoz. Pl közlöm veled a kólát sósavval és cs gázzal(gázspryéösszetevő) ízesítik. A mogyoró aroma meg teflonból készül. Az epert pedig faforgácsból gőzölik. Gondolom ezekről fogalmad nem volt. rengeteg ilyet tudnék még mondani. Az életvitelem is elég stresszes szóval az is közbejátszhat. Nem tegnap kezdődött ez nálam. Esztkás orvoshoz nem megyek míg nem visznek. Fizetős orvoshoz meg nincs pénzem most elmenni ráadásul ő is az sztk laborba fog küldeni csak 5-10e ért:P...

Szóval sok értelme nincs.

Aszt mondjad milyen vegyszer okoz ilyen mellékhatást.

Nem gyógyszerezni akarom magam.

Amúgy meg nem vagyok beteg az elmult15évben hálIstennek nem láttam orvost.

Többet ártanak mint használnak az orvosok nekik biznisz a gyógyszereladás nem az a cél hogy gyorsan meggyógyulj. Ebbe úgy őszintén belegondoltatok már?

Kösz a válaszokat de semmire se mentem vele.

2012. jan. 25. 00:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Amúgy meg nézzétek már meg mennyi kopasz férfi van..

van olyan ismerősöm hogy 25 évesen a feje közepéig fel van kopaszodva,, (ö is menjen el orvoshoz tudoom)" :)

Ez se tűnt még fel neked? minden 3.fiatal amúgy vagy kopaszodik vagy őszül.

2012. jan. 25. 00:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, ha így gondolod, akkor te tudod.

Ne igyál kólát, sem semmilyen szénsavas üdítőt, csak 100%-os gyümölcslevet vegyél, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, de azokat se a nagy bevásárlóközpontokban vedd, hanem menj ki a piacra. Ott legalább biztos lehetsz benne, hogy amit megeszel, az tényleg eper.

Egyébként a kopaszság és az őszülés is lehet genetikai eredetű. Ha az apukád is (vagy a nagyapád)korán őszült, akkor nem meglepő, hogy neked is vannak már őszhajszálaid.

Illetve a kopaszodás (hajhullás)utalhat arra, hogy valami gyulladás van a szervezetedben. És igen, tudom hogy a haverodnak nem fáj semmije, de attól az még ott lehet.

ÉS ezzel most nem azt akarom írni, hogy halálos betegek vagytok, vagy bármi ilyesmi!! Csak arra akarok rámutatni, hogy egy tünetet ezerféle dolog okozhat.

2012. jan. 25. 08:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Anyai árgól mindenkinek fehér volt korán a haja. az anjának is hamar fehér lett sőt az ö nagyapját is úgy hívták hogy cukorbácsi a fehér haja miatt. Csak ez nálam érdekes mert fekete a hajam apai ágról és a fehér hajszájak rikítanak. Úgy nézek ki lassan mint a Mickey Rourke a vasember gonosza .. :P XD
2012. jan. 25. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Ahha, akkor tuti a kaja okozza.

Véletlenül sem az, hogy a családban mindenki olyan nálad, ááá...

2012. jan. 25. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!