Hogyan növelhetem meg az esélyeimet olyannyira, hogy körülbelül 6 próbálkozásból egyszer 3 találatom legyen? //Részletek lent.
Van ez a lottóhoz hasonló játék azt hiszem keno plus nak hívják de tutira,hogy tévedek.
Nembaj az a lényeg,hogy annak ellenére,hogy nem tudom a nevét nagyon sokat szoktam játszani és már elég sok tapasztalatok sikerült gyűjtenem.Folyamatosan szűkítem a kört ilyen módon:
1.Tutire,hogy a 20 kisorsolt szám a 90 venből nem,fog egymás után bejönni például:1,2,3,4,5...
2.Megfigyelem az előző sorsolásból az alakzatokat hogy milyen formában rajzolódnak ki milyen sorrendben jonnek ki és a többi.
Sikerült olyannyira leszűkítenem a kört,hogy ha 3 számmal játszom akkor minimum 13 de maximum 18 próbálkozásból sikerül mindig.
Hogyan növelhetem meg az esélyeimet olyannyira,hogy max 6 próbálkozásból sikerüljön elérnem egy 3 találatot?
Mivel szűkíthetném még jobban a kört?
Alig várom a válaszotokat köszi.
Mit gondolsz, melyik a valószínűbb: az 1,2,3,4,5 vagy a 2, 15, 17, 21, 33?
Fingod nincs a valószínűségről.
Az 1,2,3,4,5 ugyanolyan valószínű, mint bármelyik másik számkombináció. Semmilyen trükkel nem tudod növelni az esélyeidet.
Ez nem igaz az 1,2,3,4,5 nem olyan valószínű ha az előző körben ez jött ki.
Szerinted pókerben miért kell megjegyezni a lapokat a flopon?
Azért mert ha az kijött akkor megint nemfog újból de megvan rá az esély.
Kérdező te nem vagy normális. A flop az ha jól tudom a texas holdemben az asztalra lerakott (közös) lapokat jelenti. Ha azokat a lapokat már lerakták, akkor azokat a lapokat 0 eséllyel fogják újra kihúzni. Ha egy ász van a flopban, a kezedbe szintén van egy ász, akkor meg a két másik ász kis eséllyel van a két másik játékosnál, ez nyilvánvaló.
De amiről mi beszélünk, ott ha kihúztak egy számot, azt a számot visszarakják és újra ki lehet húzni ugyanazt.
Na jó akkor segítsetek egy picit.
Valamelyik 20 szám a 90 ből mindenképp ki fog kerülni.
A húzás után mindig visszagondolok arra a pillanatra amikor még nem tudtam ezeket a számokat.
Vajon ha visszapörgetném az időt akkor megint mások fognak kijönni vagy meg van írva csak nem tudjuk?
Biztosan véletlen szám generáló hardver generálja azt a 20 számot.
Ha mindenre egyenlő esély van akkor mégis,hogy az istenbe lehetne növelni az esélyeket anélkül,hogy több szelvényt kéne feladnom?
Ez tényleg megjósolhatatlan?
"A húzás után mindig visszagondolok arra a pillanatra amikor még nem tudtam ezeket a számokat.
Vajon ha visszapörgetném az időt akkor megint mások fognak kijönni vagy meg van írva csak nem tudjuk?"
Mivel nem találtuk még fel az időutazást, nem tudjuk hogy működnek ezek a dolgok, az én tippem az, hogy ha visszapörgetnénk az időt, de a jövő nem hatna vissza a múltra, akkor pontosan ugyanazok a számok kerülnének kihúzásra. Ha a jövő visszahat, akkor pedig egy minimális változás is elég lehet ahhoz, hogy teljesen más számokat húzzanak ki.
De nem hiszem hogy ez releváns most.
"Ha mindenre egyenlő esély van akkor mégis,hogy az istenbe lehetne növelni az esélyeket anélkül,hogy több szelvényt kéne feladnom?"
Sehogy.
"Ez tényleg megjósolhatatlan?"
igen, ez a játék lényege. Mintha azt játszanám veled, hogy feldobok egy pénzérmét, fej vagy írás, találd ki mi lesz, csak bonyolultabban.
a kő papír ollóhoz is hasonlít, bár a kőpapír ollóban megvan az az érdekesség, hogy a számok nem teljesen véletlenszerűek, hanem valamilyen logika alapján választ az ellenfeled, és ha elég jól ismered őt, akkor sikeres lehetsz. A kő papír ollóban jó taktika lehet, ha kiszámíthatatlan vagy: azaz teljesen véletlenszerűen választasz a 3 jel közül.
"Ez nem igaz az 1,2,3,4,5 nem olyan valószínű ha az előző körben ez jött ki."
De, pontosan olyan valószínű.
"Szerinted pókerben miért kell megjegyezni a lapokat a flopon?"
Nem tudom, mire gondolsz pontosan, mert valószínűleg a pókerhez sem értesz, de ha arra, hogy a pakliból már kiment lapok kisebb eséllyel kerülnek elő újra, az igaz. Az a baj, hogy a lottóban a golyókat minden héten visszateszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!