Mi a véleményetek a 2012-es világvégéről?
Amikor először hallottam eléggé megijedtem,aztán elég sok helyen utánaolvastam, hogy tényleg lesz-e, de valósághű tudományos alátámasztást sehol sem találtam. Azóta nem igazán hiszek benne, viszont egyre jobban idegesít hogy sok ismerősöm ezzel próbál ijesztgetni, sőt már a vonaton,buszon is a 2012-es világvégéről hallok.
Mit gondoltok a 2012-es világvégéről? Szerintetek lesz vagy nem?
Annak a valószínűsége hogy világvége lesz ebben az évben, pontosan annyi, mint annak, hogy jövőre lesz, vagy az azutáni évben. Így a véleményem az, hogy .... hmmmm .... tulajdonképpen nem is foglalkozom érdemben a dologgal :)
maci
"A letünt Maja kultura kuruzslói hibáztak. Egyszerűen nem volt kedvük tovább folytatni az általuk készített Maja naptárat. "
Merő véletlenségből nem a spanyolok tehetnek a Maya kultúra megszűnéséért?
18:24 vagyok még mindig
szal most felsorolni mindet nemnagyon akarom amik meglettek "jósolva" de pár híresebbet h azért ne tűnjön levegőnek amit írtam:
1999 - 666 fordítva, alap világvége....-.-"
2000 - szép kerek szám, minden tudós aztmondta h világvége lessz....nah így lehet hinni nekik....
2004 - elvileg armageddon, vagyis ez a név alatt a meteor becsapódás ismert de am magát a világvégét jelenti, de am meteort jósoltak a semmiből....
2006.06.06 - gondolom nemkell magyarázni.....
2009.02.16 - Nostredamus megint egy "Armageddon"-t jósolt meg...
2011.05.21. - vmi hülye amerikai pap aki a 99-es világvégét jósolta az megjósolta erre, ekkor volt az h az emberek ezrei költötték el mindne pénzüet, nőzz USA hajléktalanjainak a száma.....
2011.10.21 - ugyan az az ember a kifogással h májusban elszámolta magát.....jó elhiszem.....
és hát még idén is lesszne meglepetések, ztem jóval több mint tavaly....
még vmi mellékesen, ami sztem most si megfog történni.....1800as évek végén oroszo.-ban megalakúlt egy szekta ami azt jósolta h 1900. március 23. ha jól emlékszem eljön a világvége, de ez csak úgy hopp....jött, sok ember elhitte, tényleg több ezer, ez a 2-3 ember aki híresztelte, úgymondd "próféták" azon a napont amikorra ezt megjósolták, mindne hívüket 1 gyárba ahol általában osztották az észt, összehívták, és mivel nagyon fájdalmasnak, szenvedéssel teli világvégét jósoltak meg magukra gyújtották a gyárat, több ezren meghaltak, és most mongya vki h nincs igazam h ez akár többszörösen is megtörténhet, mivel már mindeki látott vmilyen sci fi filmet ami erről szól, eltudja képzelni bárhogy a világvégét, és idézek a MIB - ből: "az ember egyedül okos lény, de tömegben nemtud gondolkodni", ez van, már aki utánanézett az tudja h mi van, de aki hülye és a semminek hisz az híreszteli, erről bezsélnek a buszon, a vonaon ahogy a kérdeő említette, és jó h tudod h hülyeség de mindeki erről bezsél nemtudod teljesen lezárni az ügyet, szal annyit mondok 2012.12.22. leszs esetleg nyugalom...
Köszönöm szépen mindenkinek hogy válaszolt!
Utolsó! Én abba még bele se gondoltam hogy valaki annyira elhigyje ezt az egészet hogy elverje az összes pénzét életet "utolsó" nyaralására, de most hogy írtad igazad lehet, akár még a munkahelyükön is felmondhatnak hogy életük utolsó heteiben,hónapjaiban már nem akarnak dolgozni, és így várják a decemberi világvégét. Az is furcsa hogy már olvastam 2012.12.21-i,22-i és 23-i világvégéről is, szóval még a dátum se "tisztázott":D
A 2011.05.21.-es világvégéről én is hallottam, előtte megjelentek képek és videók az Apokalipszis lovasairól akik megjelentek az Egyiptomi tüntetésen, ezzel jelezve a közelgő világvégét, de május 21-én még sem történt semmi.
18:24 vok..."utolsó" :D
igen igen erről a lovagos cuccról én is hallottam....röhögtem egy jót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!