Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért nem szeretnek a férfiak...

Miért nem szeretnek a férfiak takarítani?

Figyelt kérdés
pl porszívózni, port törölni, felmosni, mosogatni, vagy akár csak rendet rakni a szobában...

2012. jan. 5. 01:00
1 2
 11/12 Yellowbanane1012 válasza:
100%
Oh, Jézusom, a hideg kiráz az ilyen gusztustalan "férfiaktól, akik szerint a nő dolga a takarítás. Ugyan már miért lenne? Nincs homlokunkra írva. És akkor mi a férfi dolga. Mert érdekes módon én is dolgozom, meg beverem a szeget a falba, meg festek stb. Az hogy otthon verje a pecsét? Jah, vagy nálatok biztos úgy van, hogy amíg a nő htb, addig a férfi keresi a pénzt igaz? Mert így van nem? Ti is végeztek valami hasznosat nem? Hol éltek ti, az őskorban, amikor még a férfi leverte bunkósbottal az állatot, a nő meg gyűjtötte a bogyókat?! Anyám asszony katonái.. A férfiak azért nem szeretnek takarítani, mert sokuk lusta hozzá. Meg elvannak kényeztetve. Anyuci kinyalta a hátsójukat. A párjuk meg inkább beleun, vagy nem akar vitát szítani és megcsinálja az ő részüket is. Pedig elmondanám, hogy eredményes egy kapcsolat akkor lehet, ha minden problémát megosztanak. És ez a takarítás "problemre" is igaz.
2016. okt. 25. 22:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták többen, nemtől függetlenül szinte senki nem szeret, csak muszáj időnként megcsinálni, mert a kosz meg a rendetlenség még rosszabb.

Én úgy könnyítem meg ezt a nemszeretem munkát, hogy ahol tudom, csökkentem a koszt, meg a rendetlenséget, pl. étkezés után, amit használtunk, egyből elmosogatni, így nem gyűlik fel, vagy mindent a helyére teszünk vissza használat után (nemcsak konyhában), nem csak úgy oda, ahova elsőre le tudom tenni, vagy direktben nem piszkítok össze semmit, ha megoldható, pl. cipővel általában nem megyünk a szobákba, ill. a szennyest egyből a szennyestartóba dobjuk.

Takarítani való így is lesz, de legalább ezekkel csökkenthető.

2020. nov. 25. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!