Miért vagyok állandóan feltöltődve ha stresszelek?
Elfelejtettem irni, hogy pamut ruhakat hordok, mert a muszalas nagyon kenyelmetlen.
A kerdesre jobban szerettem volna valaszt, mint kioktatast kapni.
Nem gondolom, hogy kulonleges lennek. Nem erzem magam Tom Cruise-nak sem a Papanak, hogy egyhazat hirdessek vagy vezessek.
Szoval ha undok akarsz lenni, menj es toltsd ki a rosszindulatodat azokon akikkel hadban allsz vagy haragszol. En nem gondolom, hogy bantottalak volna.
Szep napot es jobb indulatot!
A hozzánk hasonló élőlényekben a vezérlés elektromos jelekkel történik. Vannak olyan lények (pl. az elektromos rája), amelyek ezekkel áramütést is mérhetnek a környezetükre.
Egyes emberek is képesek (jóval gyengébben) hasonlóra.
Ha nem akarsz rázni, akkor ne idegeskedj :-)
Ha ezt hasznosítani akarod, akkor akassz magadra gázkisűléses izzókat (vannak néhány cm-es nagyságban is, mintás 'izzószállal') - egyik végükről fémszálat lógatva (ilyen fémszáldíszes ruha is van). Csak maga a lámpatest kell - a védő ellenálás, ami pl. a fázisceruzában van, itt nem szükséges.
Elég érdekesen néznél ki...
Szerinted.
Mint említettem, élőlények képesek feszültséget előállítani, szóval nem butaság. Módosult izomsejtek okozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!