Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek lesz tavasszal...

Szimpor kérdése:

Szerintetek lesz tavasszal bolygóbecsapódás? Éredekes módon a neten töröltek erről információkat, és ez csak gyanúsabbá teszi.

Figyelt kérdés

Tudom, mert látom, hogy sokan szkeptikusak, de a tények: az elmúlt hónapokban a katasztrófavédelem gyakorlatozott, ellenőrizték a katasztrófa szirénákat (ez utóbbit hallottam is), és januártól ismét besorozhatóak a fiatalok. Tegnap este utána olvastam mert érdekelt, hogy milyen lehetséges katasztrófákat igérnek 2012-re, mert én szkeptikus vagyok. De találtam egy ilyet:

[link]

Kicsit sok ez véletlen egybeesésnek.

2011. dec. 11. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:
ez a cikk egy hatalmas baromság. Nem kell aggódni.
2011. dec. 11. 11:03
 2/8 A kérdező kommentje:

ezt akartam linkelni:

[link]

:)

2011. dec. 11. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez is baromság, továbbra sem kell aggódni :)

Ez kell a népnek: cirkusz és kenyér. Ha ez a világvége nem jön össze, akkor majd 2030-ra jósolnak egy következőt :D

2011. dec. 11. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Én még emlékszem, hogy 2010-ben is volt ilyen katasztrófavédelmi gyakorlat, és tudtommal korábban is.

Mivel ezeket a gyakorlatokat nem követte globális katasztrófa, feltételezem ezt a gyakorlatot, és a következő években lejátszott gyakorlatok után sem jön világvége.

2011. dec. 11. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Az első cikk egy baromság. A második már ír normális dolgokat, mert sok mindent megcáfol, de, khm, ezek ezoterikus cikkek, nem tudományosak.

A világvégéről pedig csak annyit, hogy volt egy 1999-ben, 2000-ben, sőt, még a napokban is, csakhogy néhányat említsek.

2011. dec. 11. 17:04
 6/8 Kromosome ***** válasza:
Nem vagyok csillagász, de nem is kell annak lennie az embernek ahhoz, hogy belássa: ez a Nibiru-s dolog egy emeletes baromság. Az legalábbis biztosan, hogy a Naprendszer 10. bolygója, ami 3600 földi év alatt kerüli meg a Napot, hiszen ilyen egyszerűen nincsen. A Napunknak nincsen akkora gravitációs ereje, hogy egy ilyen méretű bolygót egy ilyen hatalmas átmérőjű pályán tartson - hiszen ha valóban 3600 évenként "térne vissza", akkor a pályájának átmérője is igen tetemes méretű lenne.
2011. dec. 11. 19:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat, örülök, hogy érkeztek reális válaszok is. Megnyugodtam :P
2011. dec. 12. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:
2012.nyara a terminátorok megtámadták a földet.SOS.
2012. júl. 25. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!