Akik hisznek az evolúcióban, azok mivel magyarázzák, hogy a majmok az állatkertben nem változnak emberré?
Jaj.
(Mert érdekel, hogy ez kamu, vagy komolyan gondolta-e a kérdező. De félek, hogy komoly...)
Egy dologról még nem volt szó,ami alapján elméletileg pár száz év alatt akár új faj is kialakulhatna az emberből (elvileg) Ez a retrovírusok miatt van. Ugyanis vannak olyan vírusok,amelyek képesek megváltoztatni a dns egy viszonylag nagy részét. Ha az utód életképes marad és szaporodik is,akkor bizony jelentős változásokat hozhat.
Ha jól tudom találtak is olyan részeket,ami különböző fajoknál ugyanúgy jelen van,pedig már különváltak a fejlődési fán,azaz nem a közös őstől származik.
Itt egy ujabb bizonyitek, hogy az a majmok es az emberek kozeli rokonsagban allnak:
"halotam már olyan teoriát is a dárvin elméleten kivül"
Ez nem a hiten múlik. A delfinnek közelebbi rokona a tehén, mint te.
Amúgy is jó lenne egy kicsit művelni magad, mert ebben a pár szóban, amit idéztem, 5 hiba van.
Benne van az az öt hiba, hidd el.
"halotam már olyan teoriát is a dárvin elméleten kivül"
"halotam" -> mondat eleje, nagy kezdőbetű; 1 hiba
Továbbá helyesen "Hallottam" -> 2 L, 2 T; 2 hiba
"teoriát" -> helyesen teóriát; 3 hiba
"dárvin" -> helyesen Darwin; 4 hiba
"kivül" -> helyesen kívül; 5 hiba
Valloban?
"valloban minden egyes élet a vizből alakult ki"
Hogyne.
Csakhogy a delfinek őse az először kijött a vízből. Átalakult szárazföldi állattá - akinek tényleg közelebbi rokona a tehén, mint az ember.
Aztán ezekből egy csoport visszament a vízbe. De pl. a kopoltyút addigra elvesztették és nem növesztettek újat: tüdejük van azóta is.
Ez a mondatod is tele van hibával... tényleg megtanulhatnál legalább magyarul, nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!