2012-ben tényleg eljön a világvége?
Nagyon érdekelnek engem ezek a Földdel kapcsolatos információk. Hogy van-e élet a földön és élnek ufók?
Meg, hogy mennyit kellene lépni hogy körbejárjuk a földet?
"Hogy van-e élet a földön..."
Nemáár, ekkora hülyeséget. Mégis, hogy lenne élet a Földön?
Na, rég volt ilyen kérdés.
Kérdező, vonulj át az ezoterikába, oda való vagy.
Az UFO nem élőlény, ill. valószínűleg nem az (te sem csupaszon, gyalog szoktál világ körüli útra menni).
A lépéseket te is ki tudod számolni, ha már legalább egy általános iskolát nagyjából elvégeztél.
"2012-ben tényleg eljön a világvége?"
Igen, úgyhogy kérlek adományozd nekem minden cuccodat azzal a kikötéssel, hogy csak 2013-ban kaphatom meg. Úgyis mindegy, nem igaz?
"Nagyon érdekelnek engem ezek a Földdel kapcsolatos információk."
Akkor tanulj sok földrajzot. Az tele van a Földdel kapcsolatos információkkal, pl hogyan alakult ki a Föld, milyen hegyek, vizek vannak rajta, ezekben milyen áramlások, milyen időjárás jellemző, stb. Dicséretes, hogy téged az ilyesmi érdekel.
"Hogy van-e élet a földön és élnek ufók?"
A Földön van élet, a Földön kívül pedig keresik, de még nem találtak. Én azt gondolom, hogy a világ elég nagy ahhoz, hogy máshol is legyen élet, bár nem biztos, hogy más bolygókon is létezik civilizáció (ne feledjük, a bakétrium is élet, és a mi bolygónkon évmilliókig nem is élt más, csak baktérium).
Az UFO annyit tesz, azonosítatlan repülő tárgy. Pl ha felengedsz egy lufit, de senki se tudja mi az, akkor az egy UFO, mivel nincs azonosítva, repül és tárgy. A lufi persze nem élőlény, tehát ez az UFO nem él. Ha rákötsz egy bogarat, akkor részben élni fog. Az UFO-t persze hamar azonosítja a légi szoláglat, így máris nem UFO, vagyis nem azonosítatlan. (És ha lelövik vagy kipukkan, akkor máris nem repülő tárgy.)
Ha arra gondolsz, hogy földönkívüli értelmes létformák repkednek-e szórakozásból fölöttünk, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem. Először is, a közelben nincs ilyen, mert különben látnánk. Nagyon messziről meg ők ugyanúgy nem tudnak idejönni, mint ahogy mi se tudunk odamenni. De ha mégis idejöttek, akkor tuti nem azzal szórakoznak, hogy titokban zaklatnak öreg néniket.
"Meg, hogy mennyit kellene lépni hogy körbejárjuk a földet?"
Az Egyenlítő km 40.000 km, azaz 40.000.000 méter, félméteres lépéssel számolva kb 80.000.000 lépés. Ha tudsz vizen járni, mert azért van közben egy pár óceán. De igazából ezt magad is kiszámolhattad volna, ha nem lennél teljesen kretén.
"De igazából ezt magad is kiszámolhattad volna, ha nem lennél teljesen kretén."
:DD
Kérdező, le a kalappal a kíváncsiságod előtt, még akár sokra is viheted. De előbb csináld végig a sulit, olvass sokat, járj el a Jövő Háza rendezvényekre (Millenáris park), és pár év múlva magad is tudod a választ a kérdéseidre, ráadásul sokkal jobbakat is fel tudsz majd tenni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!