Kb. hány millió (milliárd) év múlva válik a Plútó fekete lyukká?
Figyelt kérdés
láttam nat geo-n 1 műsort amibe mondták h a csillagok fekete lyukká változnak ha egy nagyon kicsi helyre be lennének gyömöszölve valahogyan. a Plútó akkor mikor változhat fekete lyukká? O.o2011. nov. 13. 15:54
3/9 anonim válasza:
Az honnan jött neked, hogy a Plútó? ennyi erővel miért nem egy teáscsésze, vagy a sz*r a fűben?
Szerintem brutális mód gondolkozz el az életeden!
4/9 anonim válasza:
"láttam nat geo-n 1 műsort amibe mondták h a csillagok fekete lyukká változnak"
A Plutó az hol csillag?
5/9 A kérdező kommentje:
öhh én eddig úgy tudtam h az nem bolygó O.o hanem csillag megnéztem wikin nem is tudtam h az törpebolygó O.o nahh m1 akkor a Nap? :D azt ne mondjátok h az nem csillag... xd
2011. nov. 13. 18:28
6/9 anonim válasza:
Magától soha. A napunk sem, mert még az is túl kicsi hozzá.
Ha valahogy sikerülne összenyomnod nagyon picire, csak akkor változna át. De ahhoz igyekezned kell, mert ha napunk most kialudna és összeesne - még abból sem lenne a saját súlyától fekete lyuk.
7/9 anonim válasza:
Szerintem hallgass a 3. hozzászólóra! (tegnapelőtt 16:48)
:-D
8/9 A kérdező kommentje:
utána kijavítottam -.-"
2011. nov. 15. 22:57
9/9 anonim válasza:
A napunknál kb. 10-szer nagyobb csillagok változnak csak át fekete lyukká. Előtte az is kell, hogy látványos szupernova legyen belőlük, és ez robban fel. A Nap nem robban, csak felfúvódik majd kb. akkorára, mint a földpálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!