Mozaik kiadó földrajz témazáró 8. osztály munkafüzet? FONTOS!
Figyelt kérdés
Megvan valakinek? Lelehet tölteni valahol? Vagy valaki eltudná mondani milyen kérdések vannak benne az első A B csoport kéne!
A válaszokat előre is köszönöm!
2011. nov. 9. 20:46
2/7 anonim válasza:
fú a 8.os nagyon szopatós! XD tök mást kérdez mint amit a tk leír..nekünk év elején "elkeveredett egy" szóval azóta nem írunk abba (hát csak azért vagyok 5-ös xD) De fontos kérdés...ILYEN VACAKOT 9-TŐL IS GYÁRTANAK??:P
3/7 anonim válasza:
Fúúú... azt annak idején én is nagyon utáltam, mert nem is tanultunk olyan dolgokat amiket kérdeztek benne. Megpróbálom megkeresni.
4/7 anonim válasza:
Na megtaláltam. Regisztrálni kell ezen az oldalon, és meg tudod 360 forintért rendelni. Ez nem sok érte szerintem. Több tantárgy feladatlapjai is megrendelhetőek.
5/7 anonim válasza:
nem akarok ünneprontó lenni de sajna a mozaikról csak iskoláknak szállítanak témazárót!!! :))
6/7 anonim válasza:
kell valakinek műszaki kiadós Témazáró felmérő feladatsorok - Matematika 6. osztály - Tanári példány - CA 0617?
A bookline- ról ti is megtudjátok rendelni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!