ELTE-TTK biofizikus szak?
Sziasztok!
Jelenleg a PTE-re járok fizika bsc-re. Msc-re az ELTE biofizikus szakára szeretnék jelentkezni, de ott ahogy néztem jóval nagyobbak a követelmények, és mivel senkit nem ismerek onnan nem ismerem a tanárok elvárásait sem. Azt szeretném kérdezni, hogy tudna-e nekem mesélni erről valaki, aki oda jár, esetleg pont arra a szakra.
Szia!
Kicsi a világ, én elsős PTE-s fizikus MSc-s vagyok.
Egy jó tanács: ha az ELTE-re akarsz menni, akkor állj neki úgy tanulni, hogy 3x annyit tudj, mint amit kérnek, és ha valamit nem értesz, keresd a tanáraidat.
Van olyan csoporttársam aki biofizikus szeretne lenni, neki nálunk is nyitottak a lehetőségek, persze nehezebben fog sikerülni, de lehet. Pécsen a biofizika az ÁOKon van, szóval oda azért egyszer nézz be szerintem.
Ha bármi kérdésed van keress nyugodtan (az elsősök közül a legeslegeslegizgágább vagyok, szóval sztem már ismersz is :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!