Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ismertek-e 5 db hazai, közönsé...

Ismertek-e 5 db hazai, közönséges növényt?

Figyelt kérdés

És tudnátok -e segíteni a meghatérozásukban?

kellene tudni a fajnevet,törzset,osztályt,családot ja és zárva termök kellenének

2011. okt. 2. 14:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor egyszerűbb, ha kimész a kertbe, szedsz 5 növényt, és meghatározod. Ha nem megy, lefotózod, felteszed ide és megmondjuk.
2011. okt. 2. 16:23
 12/15 anonim ***** válasza:
A rendszerezés elavult, de gondolom általános iskola. Ott meg még nem monofiletikus kládokban gondolkodnak, vagy igen?
2011. okt. 2. 17:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekünk is úgy kellett, hogy gyűjteni, préselni, majd határozni. Csak nem 5, hanem 100.

Menj, áss ki párat, fotózd le őket és segítünk.

Úgy egyszerűbb, mintha itt felsorolják, hogy búzavirág meg útilapu, aztán elmész keresni.

Én könyvből csináltam, de pl. ez az oldal nagyon jó:

[link]

2011. okt. 2. 17:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Végzös vagyok és biologia a választotam
2011. okt. 2. 17:58
 15/15 anonim ***** válasza:

"ma 17:20"

A kérdező nem írta, mi az elvárt rendszer, így az általánosan korrektnek tartottból indultam ki, illetve írtam, hogy a rendszer tekintetében kövesse a tanára felfogását.

A novenyhatarozo.info általános és középiskolás szinten tényleg elfogadható, de ennél magasabb szinten vannak kifogásolható pontjai.

2011. okt. 2. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!