Miért nem szabad energiaitalt alkoholos itallal fogyasztani?
Eleve nem ajánlott energia italt fogyasztani!!!
Ellentétes a hatása úgy tudom így túlságosan megdobják egymást. Ez nem tudományos magyarázat, de energia italt ne igyál mert meghalsz tőle. akor inkább néhény pohár vörös bor.
DE igaziból abból is csak napi egy pohár (1 deci) ajánlott, jót tesz a vérképzésnek.
Enerigaital -> koffein + taurin = gyorsított sejtanyagcsere folyamatok, megnövekedett folyadékigény
Alkohol -> alkohol = folyadékelvonás, lassuló sejtanyagcsere folyamatok
Alkohol + energiaital = szervezet leterhelése, felborult metabolizmus, sejtszintű folyamatok instabilitása
Végeredmény: fejfájás, hányás, fáradtságérzet, keringési rendszert érintő elváltozások hosszú távon.
Megint ez a "ne igyál" meg ilyenek.Ki mondta,hogy magamból indulok ki?Alapból olyan betegségem van ami miatt nem szabad fogyasztanom alkoholt.Nem kertelek,energiaitalt néha szoktam.
Köszönöm azért,2. érthető ábrázolásért zöldkéz(y).
"fejfájás, hányás, fáradtságérzet, keringési rendszert érintő elváltozások hosszú távon."
Utolsóról még nem tudok nyilatkozni, de az első kettő nálam nem szokott _soha_ jelentkezni. Nem tudom, rendszeresnek számít-e, de kb havonta vagy két havonta szoktam alkoholt energiaitallal inni. Amúgy egyáltalán nem iszom energiaitalt.
Én is szoktam inni energia italokat piával...
Jobban beállsz tőle...annyival nem de egy picivel jobban ....
Amúgy önmagában is tényleg káros az energiaital...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!