Valami különlegeset találtunk? Megnéznétek?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok,meg kéne mutatni valakinek? Tök régi csont lehet,már meg van kövesedve. Egy építkezésen találtuk. Hová lehet elvinni? Fura,mi?
[url= [link]
[url= [link]
[url= [link]
2011. szept. 18. 21:38
2/8 anonim válasza:
Tényleg nem mai darab..
Lehet megtaláltátok magát Kőműves Kelemennét! :D
De szerintem is mutassátok meg valakinek egész réginek tűnik.
3/8 anonim válasza:
Ez egy mammutfog.De legalábbis elefánté.
4/8 anonim válasza:
nekem is rögtön mamut jutott eszembe
5/8 anonim válasza:
Tutko mamut. En is talatam mar ilyet. Minek akarod elvinni? Ha el akarod adni probalkozz vateran, vagy valamilyen asvany/kovulet borzen. Sokra ne szamits... 1-2 ezer Ft max.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem meggazdagodni akarok vele,de tuti nem fogom kitenni a vitrinbe.Akkor inkább vigye,aki tud vele valamit kezdeni.
2011. szept. 19. 07:26
7/8 anonim válasza:
Akkor eredemes lepasszolni valami kezdo gyujtonek. Biztosan nagy becsben tartja majd... azert megiscsak mamut :-D
8/8 A kérdező kommentje:
Ez lesz a következő kérdés: Kezdő műgyüjtők. Nem vennétek egy mammutfogat? Csak ne jelentsétek a moderátoroknak.;)
2011. szept. 19. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!