Ha valaki sok Mentost eszik és diétás colát iszik, meghalhat?
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 14:59
11/15 anonim válasza:
Nem figyeltél, az Állítólagban egy olyan gyomrot robbantottak fel, ami eleve tele volt kólával. Ha nem ilyen a gyomor, akkor nem fog felrobbanni. Különben is, a reakcióhoz szükség lenne a szénsavra, ami megiváskor ugrik.
12/15 anonim válasza:
A mythbusters c. műsor foglalkozott ezzel a kérdéssel, az eredmény hatalmas büfi, semmi más. Ha belehalsz, az ugyanannyi víztől (és szőlőcukortól) is bekövetkezne.
13/15 anonim válasza:
"Nem figyeltél, az Állítólagban egy olyan gyomrot robbantottak fel, ami eleve tele volt kólával. Ha nem ilyen a gyomor, akkor nem fog felrobbanni."
Te nem olvasol figyelmesen. Azt írtam hogy marék mentos és 2-3 liter kóla! Ja, bocs a sorrendet nem írtam, mert szerintem egyértelmű!
14/15 anonim válasza:
A mythbusters = magyarul Állítólag...
15/15 batuka1 válasza:
az én kecskéim csak mentost és diétás colát eszek isznak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!