Mennyi metanol, glikol, vagy fenol szükséges ahhoz, hogy meghaljon egy ember?
Nem szeretnék megölni senkit, magamat sem, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire erős mérgek ezek? Azt tudom, hogy ezek közül a metanol a legerősebb...de mégis mennyire?
15/F
ahogy előttem is leírták a metil alkohol nagyon mérgező,de mivel te látom nem megölni akarod az embereket vele,egy kis elsősegély:
itass vele egy jókis pálinkát,vagy bármilyen szeszes itatlt ha metanolt ivott(ez nem vicc).Mivel a szervezet azt kezdi el előbb feldolgozni amit ismer,ezzel növelve az esélyt a túlélésre
"Már Napóleon is tudta, csak rosszul harapott rá a cián kapszulára a száműzetése alatt és hívei időben megmentették."
Mindig vannak ilyen nagyokosok akik hallottak valamit amit aztán össze-vissza kevernek másvalamivel.
Napóleon esetében arzénmérgezést gyanítottak, az volt egyébként a kor slágere.
A ciánt 26 évvel a halála előtt fedezték fel, tehát egy viszonylag fiatal vegyület volt. Egyáltalán nem létezett még "cián kapszula", valószínűleg még közismertté sem vált addigra a vegyület.
úristen..ennyi mérgező cuccot :o érdekes dolgok, köszönöm...
Nekem nagyon tetszik ez a téma. Érdekes, és sok új dolgot meg lehet tudni...
Mindenkinek (Y).
metanol:nem biztos ,hogy halálos lehet csak vakság lesz a vége.
fenol:savas kémhatású,rákkeltő
glikol:oxálsav mérgezés,megvonja a kálciumot talán ugy öl.
a mérgezéses halál általában a legszörnyűbb kínhalál.főleg ha félresikerül,és az illető félmunkát végez.inkább akkor már a vonat vagy bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!