Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek megéri ma geológus...

Szerintetek megéri ma geológusnak tanulni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekel a geológia, és ilyen pályán képzeled el a jövődet, akkor igen.

Ha nem érdekel és orvos akarsz lenni pl akkor nem.

2011. aug. 30. 20:46
 2/9 anonim ***** válasza:
10%

Ha van protekciód ami által állához juthatsz igen.

Ha a szüleid gazdagok, vagy min. van 1-2 lakásotok kiadva, amiből majd eltartod magad, igen.

Ha ezek nincsenek meg, de ez érdekel csak, akkor gondolkozz el azon, hogy mivel fogsz mellette pénzt keresni, a geológusság pedig hobby marad.

2011. aug. 30. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon igen!
2011. aug. 30. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Nekem van geológus ismerősöm. Szerinte nem!
2011. aug. 30. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:54

A geológusság nem csak hobby. Komoly munka, környezeti hatásvizsgálatoknál nagy jelentőssége van. (Pl hogy devecserben a vörösiszap hova tud elszivárogni). Sok helyen geológiai felméréseket kell készíteni, hogy egy adott épület megépülhet e az adott helyre, meg hasonlók. Ezt szakemberek végzik.

2011. aug. 30. 21:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazából apa azt hiszem be tudna szervezni majd Keszthelyre. Csak azért kérdeztem, hogy anyagilag, hogy boldogulnék?
2011. aug. 30. 21:07
 7/9 Tom Benko ***** válasza:
100%
Nekem is van geológus ismerősöm. Szerinte igen. Gondolkozz el: ezt akarod csinálni? Örömödet lelnéd benne? Érdekel?
2011. aug. 30. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ezek nincsenek meg, de ez érdekel csak, akkor gondolkozz el azon, hogy mivel fogsz mellette pénzt keresni, a geológusság pedig hobby marad."

Nekem is ezt mondtak 12 eve. Szerintem fogalmuk se volt rola, hogy mirol beszelnek. (ami nem ugyved, orvos, tanar, mernok, ahhoz a tobbsegnek csak nagyon homalyos elkepzelesei vannak)

2011. aug. 31. 02:22
 9/9 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Ha olajkutató geológus akkor nagyon is, a MOL állandóan keres ilyet, pláne még ha oroszul is tud.
2011. aug. 31. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!