Ha nem is lesz vége a Világnak 2012.12.21-én, akkor mi történhet vajon?
Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy tényleg becsapódik egy bolygó vagy mire lehet következtetni?2011. aug. 28. 11:13
11/26 .schwulbini. válasza:
Elméletileg, ugye az a majáknak a naptára, és csak eddig számolták, eddig írták le, és ezért gondoltak arra, hogy akkor itt lesz valami, mert eddig van. És ugye a maják ebben nagyon jók voltak, a naptárban, meg minden benn, lehet lesz valami, lehet világvége, vagy bármi, lehet ezzel akartak üzenni nekünk az istenek a régmúltból, hogy vigyázzunk :DD a majákon keresztül :D
12/26 anonim válasza:
A maya pap a sámánnak: "Nagyuram, csináltam egy naptárt, de csak 13.0.0.0.0-ig van rajta hely." (ez a mi naptárunk szerint 2012. dec 21.)
A sámán: "Hihi, na majd egyszer ebből mekkora problémát csinálnak az emberek!"
13/26 anonim válasza:
bazzeg, az én naptáramnak 2012. január 1-én van vége.
Akkor most vége lesz a világnak?
Azt mesélje már el valaki nekem, hogy a maja naptár végét MI a pic5a hozta összefüggésbe a "világ" végével?
Basszus, egy új korszakkezdődik, volt már eddig is ilyen, a világnak mégsem lett vége. Max haltakmeg sokan, akár egész civilizációk, de a világnak akkor sem lett vége, mellesleg újabban Nostredamus is 2012-őt jósol világ végének, holott 1980-ban még 3797 volt az általa jósolt dátum, amit az 1500-as években írt le a fiának írt levelében!
14/26 anonim válasza:
Abból, hogy mindig későbbre jósolják a világvégét, még nem következik, hogy nem lesz. Ellenkezőleg. Biztosan lesz világvége. Szerintem 2050-2100 között.
16/26 anonim válasza:
Elmondom mi fog történni.A föld és a naprendszer pont úgy fog állni hogy az égen pont belátásunk lesz a Tejútrendszer közepe felé.Mindenki kimegy a szabad ég alá és bámulja a Tejútrendszert.Ennyi nem lesz világvége.
17/26 .schwulbini. válasza:
hogy gondoltad, hogy belátásunk lesz a tejútrendszer közepébe ? mikor mi is a tejút rendszerben vagyunk, ha égre nézünk, akkor azt látod elve :D
18/26 anonim válasza:
Legszebb, hogy a maja naptár véget sem ér, hanem egy váltás van csak benne (pont úgy, mint 999- 1000 a keresztény naptárban).
19/26 anonim válasza:
Becsapódik egy giga nagy szargolyó, és mindent el lep a szar, és nem tudsz majd mozdulni sem. De legalább senkit sem zavar ha fingasz, mert amúgy is rohadtul büdös lesz!
20/26 Fénysebesség válasza:
2012... A jövőnek egyetlen fő tulajdonsága van: lehet bárhogy. A múlt már nincs, a jövő még nincs. A jelen az egyetlen, ami a valóságot megadhatja nekünk. Becslések, következtetések konkrét adatok alapján lehetségesek, de a jóslás egy olyan dolog, aminek semmi értelme nincs, mert úgyis elér oda az ember egyszer, s ráadásul felkészülni se lehet rá, csak előre félni. Aztán vagy úgy lesz, vagy nem. Ez a piszok emberi kíváncsiság... érdemesebb elgondolkodni azon, miért nem elég nekem, amit a jelen ad, mint azon, hogy mi lesz jövőre. Tudod, ember tervez, Isten végez. Az én élettervem kész van a következő 100 évre, a többi dolgom csak az, hogy a következő lépést becsülettel megtegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!