Szerintetek valódi lehet?
Pár éve talált apukám a tiszavasvári rokonok kertjében egy kőkorinak tűnő szakócát. Kifordította az ásó a talajból. Tiszavasváriban amúgy is sok az őskori lelet. Arra lennék kíváncsi, hogy igazi lehet-e. Vagy ki tudná ezt nekem Kisvárdán/Nyíregyházán megmondani?
képek: (a távirányító a méretarány miatt van mellétéve)
Köszönöm a válaszokat!
Nem mostam ki, ilyen színű! Nem éles, mintha le lenne kopva az éle. Mondjuk, föld alatt volt, kitudja még hol, nem is csoda. Majd egyszer, ha Nyíregyházán járok, beviszem a jósa András Múzeumba, hátha mondanak valami értelmeset róla.
lehetséges hogy igazi,de persze az is lehetséges, hogy nem igazi... régész el tudná dönteni:)én egy túra közben találtam egy nagyon érdekes alakú követ 2 lyuk van benne:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/N%C3%B3ra/Dokumentumok/K%C3%A9pek/N%C3%B3%C3%B3%20telo%20k%C3%A9pek/F%C3%A9nyk%C3%A9p2477.jpg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!