Ha egy emeleti szoba ablaka keletre néz és nap viszont már lemenőben van, honnan verődik vissza fény ami halványan még bevilágítja a szobát?
Figyelt kérdés
Én ugyanis pont egy ilyen szobában ülök éppen, kinéztem az ablakon, és elgondolkodtam azon, hogy ha a nap éppen a hátam mögött megy le, akkor honnan kap fényt a szoba?2011. aug. 16. 19:49
1/6 anonim válasza:
Másik ház ablakáról vagy esetleg egy utcán parkoló kocsiról?
2/6 anonim válasza:
A szobát a szóródó fény világítja meg. A légkör, de szinte minden más is visszaver fényt (ezért is látod :D )
3/6 anonim válasza:
Nagyrészt a légkörről szórodik a fény.
4/6 Ozmium42 válasza:
Valójában gyakorlatilag mindenről :)
5/6 anonim válasza:
ez íg igaz...mindenről visszaverődik...ezért van mindenfelé fény :D
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, így utólag hülyének érzem a kérdést, de legalább megerősödött bennem a válasz :)
2011. aug. 17. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!